Nu-ti fa probleme, asta se intampla tuturor copiilor mici.
Sun-o pe messanger si vorbeste zilnic cu ea, ca sa-ti treaca dorul.
Asa eram și eu când eram mica și ai mei plecau mereu in afara doamne cât mai plângeam... mi era super greu. Ți as zice sa îți ocupi timpul cu ceva sa treacă mai repede și sa nu te mai gândești,însă știu ca nu vei putea,pentru ca și eu am trecut prin asta.
Dacă îți vine sa plângi, plângi sa te descarci, îți va fi mai bine. Suno des, vorbiți și spune i ce ai pe suflet. Îți va fi mai usor. Mulți sunt ca tine din păcate. Mulți am crescut fără părinți lângă noi. Pe mine m-a marcat oarecum, dar uite ca am crescut și am tot ce îmi trebuie. Dacă rămâneau atunci in țara, poate ne descurcam mai greu și ei se stresau mai mult.
Hei! Stiu ca ti-e greu, dar trebuie sa accepti situatia. Bucura-te ca o s-o mai vezi. Ocupa-ti timpul cu ceva folositor.Fa curatenie, citeste, joaca-te cu animalul de companie.
Seara vorbiti pe Skype!
Tata este de 10 ani in strainatate. M am obisnuit sa zic asa cu asta, fata de inceput. Merg in vacante la el si el vine in tara. Te gandesti ca face asta pentru voi, sa va ofere un trai mai bun. Te poti gandi ca o sa se intoarca in tara curand. Vorbesti cu ea pe mess. Asa am fost si eu la inceput