Hmm... Stiu cum e
Si eu am fost intr-o situatie similara
Si am ales prietenia
Este mult mai de pret, ea dureaza, te ajuta, iti este aproape si te distrezi in acelasi timp .
Daca spui ca doar tii la el si nu-l iubesti astfel incat sa nu mai poti dupa el spune`i frumos ca mai bine ramaneti prieteni
Esti in avantaj asa, pentru ca relatia are si un sfarsit cu suferinta, tristete, lacrimi si nu se stie daca dupa relatie va veti intelege tot asa de bine
Peace and love! .
Ce fete/femei singura greseala a voastra este ca nu ganditi mereu cu sufletul...
asta e tot ce pot spune.
bafta
Intr-adevar prietenia e mai valoroasa, dar nici sa stai si sa-ti mananci sufletul pe urma de gelozie cand il vezi cu cealalta, daca totusi simti ceva pentru e atunci da-o in masa de prietenie si spune-i ca vrei sa fiti din nou impreuna, la o adica daca vezi ca nu va mai intelegeti iar ramaneti prieteni
Pai din moment ce ai zis ca va intelegeti foarte bine si aveti o relatie de prietenie destul de lunga ar trebui sa ramaneti prieteni. Daca ati incerca sa fiti impreuna din nou, e posibil sa va despartiti iar, si asta v-ar putea distruge prietenia. E mai valoros un prieten care e acolo pentru tine, dar deciziile in legatura cu dragostea numai tu poti sa le iei. Daca as fi fost in situatia ta, i-as fi explicat ca vreau sa ramanem prieteni, pentru ca l-as aprecia mai mult ca pe un prieten.
E adevarat mai bine il intrebi daca ramaneti prieteni decat sa rupi aceasta prietenie ca dupa aia cand va trece pe langa tine nici macar nu va ridica ochi din pamant sa se uite la tine ca un prieten in ziua de azi in care sa ai incredere greu se gaseste.mult noroc si numai bafta.
Il placi pentru ca el ti-a zis ca te place, sau?
Gandeste-te.
De data asta decizia rationala tine de tine.
Ai de ales intre o prietenie adv si o relatie poate efemera.