anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:*

am o >intrebare:" : cunosc un baiat de 3 ani si m-am inteles foarte bine cu el (pot sa spun ca a fost cel mai bun prieten al mea.baiatlaughing ) dar am stat cu el 1 an (in aprilie-mai ne-am gandit sa nu mai stam impreuna pentru ca pur si simplu nu mai era nici o scanteie). Si acum 2 saptamani el a cunoscut o fata de la el de la scoala si a adus-o un prieten in grupul nostu de prieteni sa o cunoastem si noi(si baiatul acela era tot din grupul nostrutongue)si de acum o saptamana ei sunt impreuna. iar ieri el mi-a zis ca ink tine la mine si ca ar vrea sa mai fim impreuna pentru ca scanteia sa reaprinsstraight face si ca daca vreau sa stau cu el o sa se desparta de prietena lui.

iar eu de 2 zile simt ca tin la el.

eu as vrea sa ii zic ca totusi nu vreau sa fim impreuna pentru ca nimeni nu stie sfarsitul acestei relatii si ca prietenia este mai de prethappy

voi ce ati alege?(va readuc aminte ca ma inteleg FOARTE bine cu eltongue)

deci? va rog pareri. voi de ati >face?:"

dau funda!:*

Răspuns Câştigător
| Octaviana_9832 a răspuns:

Hmm... Stiu cum e
Si eu am fost intr-o situatie similarawinking
Si am ales prietenia happy
Este mult mai de pret, ea dureaza, te ajuta, iti este aproape si te distrezi in acelasi timp happy.
Daca spui ca doar tii la el si nu-l iubesti astfel incat sa nu mai poti dupa el spune`i frumos ca mai bine ramaneti prieteniwinking
Esti in avantaj asa, pentru ca relatia are si un sfarsit cu suferinta, tristete, lacrimi si nu se stie daca dupa relatie va veti intelege tot asa de bine

Peace and love! happy.

7 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Ce fete/femei singura greseala a voastra este ca nu ganditi mereu cu sufletul...
asta e tot ce pot spune.
bafta

| Lora a răspuns:

Intr-adevar prietenia e mai valoroasa, dar nici sa stai si sa-ti mananci sufletul pe urma de gelozie cand il vezi cu cealalta, daca totusi simti ceva pentru e atunci da-o in masa de prietenie si spune-i ca vrei sa fiti din nou impreuna, la o adica daca vezi ca nu va mai intelegeti iar ramaneti prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kitty nu stiu ca as face o... Adica ati fost impreuna dupa nu a mai mers iar acum te vrea inapoi si e hotarat sa paraseasca biata fata aia. mi se pare cam naspa

| 인스피릿 a răspuns:

Pai din moment ce ai zis ca va intelegeti foarte bine si aveti o relatie de prietenie destul de lunga ar trebui sa ramaneti prieteni. Daca ati incerca sa fiti impreuna din nou, e posibil sa va despartiti iar, si asta v-ar putea distruge prietenia. E mai valoros un prieten care e acolo pentru tine, dar deciziile in legatura cu dragostea numai tu poti sa le iei. Daca as fi fost in situatia ta, i-as fi explicat ca vreau sa ramanem prieteni, pentru ca l-as aprecia mai mult ca pe un prieten.

| CarmenR a răspuns:

Greu raspuns, dar la cum ma cunosc eu, probabil as incerca sa fiu cu el.

| silviu4889 a răspuns:

E adevarat mai bine il intrebi daca ramaneti prieteni decat sa rupi aceasta prietenie ca dupa aia cand va trece pe langa tine nici macar nu va ridica ochi din pamant sa se uite la tine ca un prieten in ziua de azi in care sa ai incredere greu se gaseste.mult noroc si numai bafta.

| alexoprondrina a răspuns:

Il placi pentru ca el ti-a zis ca te place, sau?
Gandeste-te.
De data asta decizia rationala tine de tine.
Ai de ales intre o prietenie adv si o relatie poate efemera.