| MariaMaria2000 a întrebat:

Am o intrebare. Daca i-ti place de un baiat si iti este rusine sa il saluti cand treci pe langa el si el apoi spune ca de ce nu il salut, ce trebuie sa fac? Baiatul trebuie sa salute fata sau fata sa salute baiatul? Va rog ajutati-ma!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respecta-te pe tine insuti, respectand pe ceilalti.salutul este o datorie, raspunsul este o obligatie.io cred ca nu te doare gura sa spui salut, si sa schimbi doua trei vorbe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod normal fata trebuie sa salute baiatul.Mai mult decat atat – femeia trebuie sa-i fie supusa barbatului.Asta e lege.Nu stiu daca ai citit Shogun(sau daca ai vazut filmul), dar acolo femeia isi lua chiar si viata daca gresea in fata stapanului ei(adica sotul ei – ca sa intelegi).Isi facea sepukku si daca spargea din neatentie un pahar, sau daca uita rufele pe sarma si le prindea ploaia…
Si se inchina in fata lui cand intra in casa, si ii servea masa stand in genunchi.Bine – ei nu aveau masa, mancau pe jos, dar ideea ca ea statea in genunchi.De fapt, daca ma gandesc bine, si el statea la fel ca nu putea sa manance aplecat-asa, din picioare.
In fine, ai inteles tu.
Deci trebuie` sa-l saluti pe baiat.
Dupa care-i arati degetu` mijlociu.

| Peaches a răspuns:

Bunele maniere spun ca cel care este in trecere il saluta pe cel care sta. Daca amandoi sunt in trecere, baiatul saluta primul.
N-are de ce sa iti fie rusine. Un salut este ceva foarte normal.
Sper ca asta ajuta! Have funwinking

~Roxetta

| TequilaG a răspuns:

Nu conteaza cine saluta primul si cred
ca, daca iti place de acel baiat, ar trebui sa iti faci curaj macar sa il saluti.

| CISCO a răspuns:

Daca eream in locul tau ma duceam la el acasa sunam la usa lui si indiferent cine deschidea al rugam frumos sa imi dea si mie o carte sau un cd cu windous 7 sa-l instalezi sau sa te ajute el sa-l instaleze dada incearca

| LAriiscukka a răspuns:

Da in principiu baieti ar trebui sa fie niste cavaleri si sa salute. Insa puteti intrebarea ca poate el asteapta sa il saluti tu prima. Uite eu zic sa incerci sa il saluti tu o data de doua ori, dupa care asteapta sa te salute el. Baftaa :*

| b3atryss a răspuns:

Nu are importanta care saluta primul. incearca sa nu te mai rusinezi atunci cand treci pe langa el si saluta.l.

| Alysuka2002 a răspuns:

Eu aş zice că întâi trebuie să te salute el, dar, dacă el nu te vede, îl saluţi tu.