| Rizer a întrebat:

Buna!
Am o intrebare!
De exemplu 2 frati se casatoresc cu doua surori este bine? Se pot casatori? Au voie? Ce lear veni sora mea pentru fratele barbatului meu? este voie asa? eu zic canu ca suntem rude!

12 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Sigur ca se pot casatori. Intre ei sunt cumnati.Si nu sunt rude de sange ca sa nu fie voie!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si eu gandesc la fel cu tine dar am intalnit multe cazuri care mi-au contrazis modul meu de gandire.

| Corina a răspuns:

De ce nu? Bineinteles ca au voie sa se casatoreasca. Ce-i poate impiedica? Am o astfel de situatie chiar in bloc la mine. Nu exista nicio lege care sa impiedica acest lucru. In acest caz, sora ta este cumnata sotului tau si sotia fratelui sau. E simplu! Era o intrebare de logica?

| Casiana a răspuns:

Cu siguranta ca nu este nicio problema! Nu sunt rude de sange pentru a se produce incestul, ar fi ceva perfect normal, si mai mult decat normal foarte, foarte frumos; iti dai seama in ce relatii bune ar fi acele familii:X...

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu cred ca este bine.mai bine ai intrebat un preot sa vezi ce ar zice

| Mya a răspuns:

Devin rude prin alianta.Biserica sigur este impotriva, dar daca ei au constiinta curata, atunci nu'i poate impiedica nimic sa se inrudeasca intre ei.

| nicol20 a răspuns:

Da ai drepate nu sunteti neamuri, cumnata

| cretzufinish a răspuns:

Eu nu am inteles ce au inteles ceilalti dinaintea mea laughing
Ca sa-ti raspund la intrebare mai scurt iti spun doar ca Biserica nu accepta asa ceva. Trage tu concluziile!

| Nu conteaza a răspuns:

Normal ca au voie, nu sunt rude de sange, nici in acte, sunt doar fratii casatoritilor thinking sau logoditilor.nu e nimic ciudat in astahee hee

| Andraa_3088 a răspuns:

Nu sunteti rude de sange. Nu ai voie sa te casatoresti cu fratii buni. In cazul tau, sunteti doar cumnati.

| Sice a răspuns:

Desigur ca au voie insa eu propun casatoriile sa aiba lor amandoua odata(e si mult mai frumos), ca sa nu bata la ochi cand niste cumnati sau cuscri. sa zic asa se vor casatori intre ei.Casa de piatra!

| alemao a răspuns:

Deci... 2 frati pot sa se casatoreasca cu 2 surori! nu nici un fel de problema! Insa la faza cu "sora mea si fratele barbatului" mai bagat in ceata...pff