| oanasunshine a întrebat:

Am o intrebare. Deci, daca un baiat vorbeste cu o fata, ii da semne ca o place, dar fata ii marturiseste ca il place iar el incepe sa nu o mai bage in seama dupa asta, ce inseamna? :-s

7 răspunsuri:
| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Baietii sunt in mare parte complicati.Este bine daca fata ii zice ca il place dar exista posibilitatea ca ea sa fi interpretat gresit comportamentul baiatului pentru ca nu intotdeauna poti citi un baiat dupa comportament. Cel mai bine ar fi sa incerce o discutie deschisa pentru ca exista mai multe posibilitati.
De exemplu baiatul o place dar ceva il face sa refuze posibila relatie sau el nu o place dar s-ar simti prost sa o intristeze.Sau vrea sa se mai gandeasca pur si simplu.Eu personal cred ca e posibil ca el sa nu o placa si pentru a nu strica prietenia sa o evite pentru a nu o face sa sufere (asta gandind el). Stiu asta si din proprie experienta big grin Cum spuneam cel mai bun lucru e o discutie in acest moment chiar daca e complicat

| CityOfSatan a răspuns:

S-a speriatlaughing

| ir3al a răspuns:

Ori este timid, ori e bleg!

| ir3al a răspuns:

laughinginteleg ca iti place mult melodia asta, e destul de draguta

| 7Mary7 a răspuns:

Ori vrea sa faca pe smecherul, ori vroia doar o simpla prietenie cu fata, nimic mai mult.

| Vladimir315 a răspuns:

Nu e interesat?

| byanca01 a răspuns:

Poate ca el nu o place iar fata a inteles gresit situatia si din aceasta cauza el o evita