Nu va iubeste pe niciuna, e un duplicitar, poate asa era si tatal lui, lasa-balta.
Iubire pe naiba, odata ce totul este online, habar nu aveti cine sunteti la celalat capat al mesajelor, pierdere inutila de vreme cu minciuni si povesti inventate de plictiseala.
Ne-am văzut în poze
Mai fetita, pozele alea sunt cu milioanele online.
Nu mai fi atat de naiva!
El este deja suspicios, fiindca nu vrea sa-si arate fata, putand fii un barbat de 40- 50 de ani, care-i proxenet sau cine stie ce ciudat.
Imi trimite poze făcute poze făcute recent cu camera
Pozele sunt de pe internet, nu facute cu camera de el, ca nu ai habar cine este in relaitate. Sunt mii de poze de acest gen pe internet.
Văd că și în 2020 aveai fix aceleași probleme romantice cu "relații" la distanță... În patru ani nu te-ai mai maturizat absolut deloc?
" în 21 Iunie 2020 | FlorenciaFlo a întrebat:
Acum câteva zile am cunoscut un băiat cu care mă înțelegeam bine. Vorbeam seara câte puțin(eu are servici) și ne vedeam și rar. După vreo 4 zile am zis să îl întreb ce face și nu mai era de găsit pe Facebook și nici la prieteni. L-am sunat dar îmi spunea că numărul nu există(înante îmi trimitea mesaje pe whatsapp). Acum nu l-am mai văzut deloc prin zonă deoarece stă la câteva blocuri distanță de mine. Ce s-a întâmplat? "
Asta nu este iubire. În primul rând ar trebui să aleagă o singură dată și în al doilea rând nu poți avea o relație cu cineva doar prin mesaje. Este necesar să te vezi cu o persoană dacă vrei să o cunoști. Plus dacă te iubea puteai să fii deja iubita lui și să aveți o relație având în vedere ca sunteți din același oraș. Îți dau un sfat. Nu mai fi naivă și ai grijă cu cine îți faci de lucru