Nu va iubeste pe niciuna, e un duplicitar, poate asa era si tatal lui, lasa-balta.
Văd că și în 2020 aveai fix aceleași probleme romantice cu "relații" la distanță... În patru ani nu te-ai mai maturizat absolut deloc?
" în 21 Iunie 2020 | FlorenciaFlo a întrebat:
Acum câteva zile am cunoscut un băiat cu care mă înțelegeam bine. Vorbeam seara câte puțin(eu are servici) și ne vedeam și rar. După vreo 4 zile am zis să îl întreb ce face și nu mai era de găsit pe Facebook și nici la prieteni. L-am sunat dar îmi spunea că numărul nu există(înante îmi trimitea mesaje pe whatsapp). Acum nu l-am mai văzut deloc prin zonă deoarece stă la câteva blocuri distanță de mine. Ce s-a întâmplat? "
Asta nu este iubire. În primul rând ar trebui să aleagă o singură dată și în al doilea rând nu poți avea o relație cu cineva doar prin mesaje. Este necesar să te vezi cu o persoană dacă vrei să o cunoști. Plus dacă te iubea puteai să fii deja iubita lui și să aveți o relație având în vedere ca sunteți din același oraș. Îți dau un sfat. Nu mai fi naivă și ai grijă cu cine îți faci de lucru