E clar ca nu te mai iubeste, ala nu e barbat adevarat, chiar daca nu stie sa faca supa poa' sa comande una, un barbat adevarat te mangaie si te pupa pe frunte si te inveleste, apoi sta langa tine si te ia in brate pana iti trece, ca esti femeia lui, atunci iti arata ca te iubeste chiar daca nu-ti spune eu asa am fost si drept rasplata de la fosta mea am primit in schimb 10 prieteni baieti de la ea care flirtau, minciuni peste minciuni, indiferenta, nepasare, traume, stres, conflicte in fiecare zi
pana cand am inteles intr-un final ca nu poti face din asflat gradina, nici din c#rva gospodina, dar tot nu i-am permis rautatii sa ma sape si sa ma folosesc de fete din pricina asta, am ramas la fel. Fugi cat poti pamantului ca o sa-ti mananci tineretea de vie si o sa faci boli de la stres cu o asemenea lepra.
Eu i-am spus de multe ori ca el sta cu mine doar pentru sex sau ca are cine sa ii facă mâncare. Răspunsul lui dacă voiam plecam de mult deși nu cred. Avem 8 ani, nici nu știu ce o sa fie peste 2-3 ani dacă continua așa. Am observat ca nu îmi oferă pic de afecțiune, eu îl mângâiam ii dădeam semne ca vreau sa ma bage in seama el stătea pe telefon. Am impresia ca are pe alta când i-a zis tac-su ieri la telefon cum stam cu gagicile de aici ceva ii putred ca nu întrebi ca asa ai tu chef
Pai la asta ma gândesc ca nu ma mai iubește. Și da, ai dreptate dacă iubesti pe cineva ii dai afecțiune, eu pe cât de bolnava eram încercam sa îl mângâi eu pe el ca sa ma bage in seama și el stătea pe telefon. Nu ai idee ce mult doare sa fi bolnav și persoana cu care ai stat 8 ani sa nu te sărute măcar pe frunte. De multe ori m-am gândit cum sa plec cum sa început ca așa e când iubesti ești luat de prost dar intr-un final o sa cedez și o sa fug in lume. Deja am început sa am probeme cu nervii și tensiunea din cauza lui
Eu cred ca ar trebui sa discuti cu el nu cu noi si sa ii spui nemultumirile si sa tragi tu o concluzie!
Nu da doi bani pe tine.
Esti buna doar ca sa-l speli, sa-l hranesti, sa-l f**** gratis. Poate e si casa parintilor tai si el sta acolo ca trantorul?
Atunci sa se duca invartindu-se la tacsu, ala nu e barbat e un copil prost care n-a reusit sa se maturizeze si se pune in fund si plange cand nu-i convine ceva, cred ca meriti ceva mai bun de la viata, mai mult ca sigur te-a inselat in astia 8 ani poti sa-ti dai seama singura gesturile vorbesc de la sine e un trantor badaran nesimtit care apartine de scara blocului si coltul barului unde bea una mica cu baietii si vorbesc de combinatii de care nu le vor face niciodata
practic un distrus care n-ar merita nicio femeie langa el ipotetic vorbind
Da, e casa alor mei și ai ghicit bine, nu face nimic iar când îl roagă tata sa îl ajute cu ceva repede se enervează și oftează ca toată ziua trebuie sa facă nu știu ce... La asta m-am gândit nu știu de ce nu îmi zice naibii când îl întreb de ce mai sta cu mine
I-am zis de multe ori ca m-am saturat. Face 27 de ani dar nu pot sa îmi dau seama ce are in capul ăla. Da, m-a inselat și nu doar o data...nu știu cum pot sa scap de un așa om ca e mai rău ca o lipitoare. Când vede ca ma pierde atunci știe sa vorbească frumos ca ne-am mai despărțit noi și atunci știa sa se comporte
Nu mai sta langa un om care nu te apreciaza daca tu esti bolnava si ai nevoie de ajutor de ce sa nu te ajute gandeste-te la batranete te va lasa sa mori in casa de foame asa de mult te iubeste
Pai sa ma ierti dar problema e la tine, ai dezvoltat un trauma bond peste care nu poti sa treci, e greu sa-i zici sa-si faca bagajele si sa-l dai afara pe usa ca apoi sa-i dai block si sa-ti continui viata? Problema e ca te intorci tu la el nu ca se intoarce el la tine, du-te la psiholog te rog ca nu e de gluma, n-ai niciun motiv sa mai ierti un asemenea jeg dupa ce te-a inselat si ce iti face in continuare nu cred ca mai ai vreo solutie daca in astia 8 ani nu ti-ai dat seama ca te manipuleaza si te foloseste la greu, cred ca o sa-ti petreci batranetea alaturi de el si o sa mori de AVC pe la 60 de ani si cam asta o sa fie viata ta, amin. Ai 2 variante, ori iesi din groapa, ori stai acolo si traiesti o viata mizerabila, nu exista cale de intoarcere si nu exista in-between-uri
Well, nu stiu sa fac supa dar as merge sa-i cumpar de undeva.
Unii oameni nu sunt facuti pentru asta, pentru a-i ingriji pe bolnavi adica, nu reactioneaza bine in jurul lor iar asta nu e ceva ce pot controla.
Problema cu intrebarile de genul este ca prezinta un om pe baza a 2-3 actiuni si asteapta apoi ca toata lumea sa-si dea cu parerea in necunostinta de cauza.
Depinde si de ce, cat, cum ceri. Daca din 5 in 5 minute ai nevoie de ceva, poate deveni enervant pentru oricine. Nu zic ca ai facut tu asta, dadeam un exemplu.
Daca inca nu sunteti casatoriti, sfatul meu e sa-l dai afara cat mai repede. Scurt si fara regrete. Acum pana nu-ti complici viata si pana mai poti gasi pe cineva. Cu timpul e tot mai greu.
Vad un comentariu mai jos. Ce are in capul ala? Probabil niste calcule. E intretinut si se simte bine. Si te mai si inseala!
Daca sunteti casatoriti, e mai greu. Dar tot merita sa scapi de asa om. Macar pentru ca sta la ai tai ar fi trebuit sa se comporte exceptional. Nu te merita. Si nu merita sa te chinui numai pentru a fi cu cineva.
Curaj!
Valeu, ce razboi aici intre baieti si fete . Se pare ca orgoliul e in floare. Pacat de inima omului ca iroseste timpul cu orgoliul asta.
Nu as sta cu el din start, dar tie daca deja esti intr-o relatie de atata timp iti este mai greu sa renunti. Unii barbati isi tin femeile de slugi pana cad late, ei nu misca un deget ca sa le ajute prin casa etc. si nici nu au vreo remuscare. Pe urma vai, ce a patit saraca. De la ce i s-o fi tras? Se duce sau o duce la doctor, se repara femeia cat e cat, dar el nu se schimba. Vine tot la masa pusa. Apoi ea se imbolnaveste iar. Povestea se reia periodic.
Nu accepta sa faci numai tu treaba in casa. In timp ai tai vor imbatrani si ei, se vor imbolnavi, poate vei avea vreun copil si vei ajunge sa nu mai stii de tine. Singura posibilitate sa va fie bine la amandoi e sa puna si el mana sa te ajute. Daca nu vrea, sa dea banii in casa, iei o femeie de serviciu, faci tot ce poti sa te odihnesti.