anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o întrebare.
Iubita mea este penticostală eu sunt în România și ea este în Anglia, trebuie să vină luna viitoare și mi-a spus că ea nu mă va lăsa niciodată că nu mă va înșela că nu are voie să facă acest lucru.
Acum nu spun că nu am încredere în ea dar nici să bag mâna în foc.

Răspuns Câştigător
| cuvant a răspuns:

Ai încredere in ea si fii alături de ea. Poate mai încolo vei merge dupa ea sau ea va veni dupa tine.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se zice ca alea nu inseala de frica lui Dumnezeu nu ca-i pasa de tine sau ca iti face rau, acum nu ai cum sa bagi mana in foc pana la proba contrarie nu vezi nu ai de unde sa stii.

| darrio2007 a răspuns:

Este un apropo pentru tine. Daca ea nu o face, desi nu cred, sa nu faci nici tu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Unde e intrebarea?

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Întrebarea este dacă sa aiba sau nu încredere in fata penticostala.

| Freya1 a răspuns:

La penticostali (daca se tin de religie) într-adevăr nu se insala.Acuma depinde de cat e ea de religioasă si ce fire are si mai bine spus de relația pe care o aveti voi.

| Wr3nch a răspuns:

Si care e intrebarea? Crezi ca putem ghici in bila de cristal sa zicem daca te inseala sau nu?

| minrest a răspuns:

Din experienta iti spun, penticostalii fac tot ce fac si ceilalti oameni, furt, adulter, frauda, in plus, accepta si justifica lucruri chiar mai grave, daca sunt facute de predicatori sau pastori, si mai ales, mint ca au viziuni, fac proorocii mincinoase, iar daca nu fac asta ei insisi, promoveaza astfel de lucruri. Iti trebuie o femeie cu care sa ai opinii comune; cu o femeie cu pareri si practici atat de bizare, viata ta va fi un infern.

| Holiday a răspuns:

Https://ziare.com/......ro-1610295

Poti avea incredere maxima in astia.laughing

| FreddieM a răspuns:

Citeste biblia

| Marius22222222222 a răspuns:

Din propria experienta. Am fost 2 ani cu o fata penticostala. Era minora. Avea 17 ani. Cum a facut 18 ani, a fugit in Italia cu unu de 29 de ani. Fara sa stie absolut nimeni de ea. Deci. Fiecare cum vrea. Dar daca e pe bune penticostala da, nu are voie muuulte chestii lumesti sa zic asa. Si stiu ce spun ca bunica mea e penticostala de 35 de ani. Dar respecta religia

| Digikey a răspuns:

Daca face un dus este ca noua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am cunoscut și eu o fata penticostala si mergea cu toti, desi imi zicea ca are logodnic.

| Dana1999 a răspuns:

Oamenii nu respecta întotdeauna legea sau credințele proprii. Nu trebuie să crezi ca persoană aia iti apartine. Are libertatea de a pleca oricand. Si e mai bine sa te înșele si sa te lase decât să te minți singur ca te iubeste.

| Cristina788 a răspuns:

Daca te inseala Îți dai seama după comportament, in general pare plictisită nu prea mai vorbiti la telefon, sau îți dă ocupat. Si verifica pe Facebook, sa vezi ce comentarii are la fotografii.
Dacă smti ca ceva nu e in regulă...
Depinde cât de serioasă este, tu stii mai bine