| gabriielaaa a întrebat:

Buna, am o întrebare legată de aspectul meu fizic. Am 160 poate cu cativa centimetri in plus nu m-am măsurat, am 50 de kg si la chip nu dai mai mult de 18 ani. Mulți îmi zic ca-s o copilă desi am 24.Ma întreb daca cineva ma poate lua în serios si sa nu ma judece după cum arat si ce am.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa fii tu cea matura, chiar daca aspectul fizic te arata mai copila, asta ajuta!
Imi aduc aminte ca, aveam 26 de ani cand am nascut fata si tot eram intrebata daca am 18 ani, avand inca un corp subire si o fata copilaroasa, iar asta, dupa ce, cu cativa ani inainte, nascusem baiatul.
Sincer, ar trebui sa te bucuri enorm ca arati mult mai tanara decat esti in realitate si sa nu mai despici firul in patru, daca te inteleg oamenii, pentru ca, cei inteligenti o vor face cu siguranta, indiferent ca ai 14 ani, 24 sau 64.

15 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Daca ai 160 si 50 de kg, esti ok!
Poate putin plinuta...
Legat de aspect, trebuie sa fi mandra de asta.
Nu toti au fost nocosi in privinta asta.
Omu se vede imediat dupa cum vorbeste cam ce e de capu lui, aici tu stii.
Poti sa ai 18 si sa fi autoritara cu cineva si de 40, nu toti se maturizeaza.
Multi mor si tot prosti mor.
Nu cred ca e cazul sa te intereseze daca te ia cineva in serios sau nu.
De judecat nu cred ca te judeca nimeni.
De invidiat e posibil!

| Justme1997 a răspuns (pentru ROB3RT89):

De acord cu ce zici, și totuși, de unde până unde plinuță? Fata poartă mărimea S (cred)

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Justme1997):

Dupa cum vezi, a zis ca are 160, dar nu e sigura!
Tu zici ca poarta marimea s, doar crezi...
Eu am zis putin plinuta, nu plinuta intr-un mod exagerat!

| gabriielaaa explică (pentru ROB3RT89):

Am un fund bombat si foarte putin burtica daca tot va chinuiți sa aflati. Dar asta nu ma derajeaza. Ci doar ca la prima inpresie mulți cred ca is copila.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru gabriielaaa):

Nu se chinuie nimeni sa afle happy
Nu stiu de ce vi cu detalii pe care nu le-a cerut nimeni in contextul in care tu esti cea care a pus intrebarea...
Fund bombat si putina burtica, combinatia perfecta laughing

| gabriielaaa explică (pentru ROB3RT89):

Da scuze ca team derajat

| ROB3RT89 a răspuns (pentru gabriielaaa):

Nu te scuza ca faci riduri si imbatranesti rapid, apoi zici ca arati prea matura big grin

| Justme1997 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Am zis doar pentru ca eu am 157 cm, 52 kg si port S laughing

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Justme1997):

Poti sa porti s si daca ai putina burtica.
Plus ca unele marimi nu coincid happy

| Jonas94 a răspuns (pentru gabriielaaa):

Și eu am aceeași problemă. Cam toată lumea îmi greșește vârsta. Deși am 24 de ani, arăt cam de 17-18. Nu e nimic rău în asta.
Țin minte că odată când m-am angajat, că niște colege întrebau al cui sunt, credeau că sunt copilul vreunei colege sau coleg de-al lor laughing).
Este în avantajul tău acest lucru, că îmbătrânești mai greu, crede-mă big grin.

| corbulalbrosu a răspuns:

Potrivit dimensiunilor precizate aspectul tau fizic se apropie de valorile ''ideale'' iar in privinta aspectului facial comentariile sunt inutile deoarece acesta poate fi mai mult sau mai putin apreciat, in functie de preferintele fiecarui barbat. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai probleme mai mari decât aspectul fizic... Problemele tale sunt cum ți-ai trăit viața și ce ți-ai adus și ai în ea, nu cum arăți. Problemele tale sunt viitorul și trecutul, adică potențialul pe care l-ai avut și potențialul pe care îl ai. Dacă vrei să vorbești de ceva serios...

| Uvox a răspuns:

Toată viața vei fi judecată după cum arăți, cum te îmbraci, porti si chiar ce ai.
Cel puțin în România sad
Încearcă să fi OM si nu pune la inima ce cred sau cum te percep cei din jurul tau daca nu sunt persoane apropiate tie.
Nu ce cred ceilalți te definește ca persoana ci ce faci. Iar asta nu are legatura cu înfățișarea.

| Docmiau a răspuns:

Este in avantajul tau faptul ca ai 24 de ani iar facial aduci doar a 18. Ar fi dezastruos sa fie viceversa situatia, daca gandesti pe termen lung. Vei avea sansa ca si la 40-50 de ani sa fii o mamica chic pentru copilul tau si de asemenea o sotie si o iubita de exceptie pentru norocosul ce-ti va pune verigheta pe deget.
Oamenii adevarati judeca dupa interior. Un interior nu se formeaza, ci exista deja. Un exterior vrei nu vrei, se modifica in timp (sau voluntar uneori). Al tau este avantajos pentru relatii. Trebuie sa-ti definesti bine standardele, obiectivele, preferintele si tintele. Cu siguranta vei gasi pe cineva potrivit care va vedea in interiorul tau. Trebuie doar sa astepti, sa nu te multumesti cu ceva doar in lipsa idealului. Ai dreptul sa fii fericita, iar lupta pentru a ajunge acolo presupune deseori si asteptare (in cazul tau, pana gasesti omul potrivit)