| 24religion a întrebat:

Bună! Am o întrebare legată de familie.
De la un timp toată lumea mă supară (membrii familiei) încerc sa fac totul perfect iar ei nu sunt mulțumiți, sau există si anumite certuri din cauza unor subiecte penibile, si ei vor sa fiu ceea ce vor ei, nu ceea ce vreau eu, lucrul acesta ma deranjeaza. facându-mă sa plâng, mai anxios și uneori și mai rau.
Am sa consult si un psiholog desigur, dar acum nu prea pot.
Am nevoie de un sfat, sau ce as putea sa fac in astfel de situatii, va rog, ajutor.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,calmează te,sunt la fel ca și tine, încearcă sa nu i bagi in seama, asculta muzica și iesi pe afara si plimba te da nu prin cluburi, si sa nu începi sa fumezi sau alte prostii ca îți fac mai rau, încerca sa te schimbi si arata le ca o sa fii exact ce vrei tu sa fii. sper sa fii mai binehappy

| 24religion explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru răsupuns, imi pare rau ca te aflii in aceași situație. Incerc sa ma țin pe picioare!

| anonim_4396 a răspuns (pentru 24religion):

Ehhhsadai grija de tine, te pup

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De-asta ti-ai facut cont aici, ca nu te intelegi cu familia?
Familia fiind cine?
Daca tu crezi ca iti poti face o viata singur, fara sa depinzi de ei, de ce mai stai cu familia?

| Holiday a răspuns (pentru darrio2007):

"Daca tu crezi ca iti poti face o viata singur, fara sa depinzi de ei, de ce mai stai cu familia?"

Si daca nu poate (inca), asta inseamna ca trebuie sa suporte toate tampeniile lor, sau sa faca ce vor ei?! Ce gadire inepta...

| darrio2007 a răspuns (pentru Holiday):

Nu e primul care se vaita de asa ceva. Asa ca nu-l prea cred ce spune.

| 24religion explică (pentru darrio2007):

De ce aș fi pus intrebarea? Nu cred ca trebuia sa lași comentariu daca nu înțelegi situația.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-mi voie sa ma indoiesc ca tu faci totul perfect dar toata lumea esrte suparata pe tine... de fapt tu nci nu esti constient de cat de rau faci, sau cat de neascultator esti, daca toata lumea este suparata pe tine.
Cred ca trebuie sa ai o discutie serioasa cu parintii tai si s inveti sa-i respecti si sa-i asculti in totalitate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să faci niște exerciții de meditație. Cel mai eficient este să vorbești direct cu cineva. Psihologul ar trebui să fie de mare ajutor.

| ionur a răspuns:

Pai sa nu mai pui la inimă așa... ca nu merită și stai departe de asa... ca oamenii niciodată nu vor fi.

| Mihai0101 a răspuns:

Sa ignori ceea ce te deranjeaza nimic nu e capat de lume.
Trebuie sa-ti pui piciorul in prag si sa nu mai asculti orce ce nu crezi ca e bine pentru tine.

| alex13763636 a răspuns:

Sfatul meu este sai dai în pla ta adică sa nu-ți pese ce vor ei sa fii și sa nu ai așteptări mari de la ei cai chiar caș niște oameni prosti