Buna,calmează te,sunt la fel ca și tine, încearcă sa nu i bagi in seama, asculta muzica și iesi pe afara si plimba te da nu prin cluburi, si sa nu începi sa fumezi sau alte prostii ca îți fac mai rau, încerca sa te schimbi si arata le ca o sa fii exact ce vrei tu sa fii. sper sa fii mai bine
Multumesc pentru răsupuns, imi pare rau ca te aflii in aceași situație. Incerc sa ma țin pe picioare!
Ehhhai grija de tine, te pup
De-asta ti-ai facut cont aici, ca nu te intelegi cu familia?
Familia fiind cine?
Daca tu crezi ca iti poti face o viata singur, fara sa depinzi de ei, de ce mai stai cu familia?
"Daca tu crezi ca iti poti face o viata singur, fara sa depinzi de ei, de ce mai stai cu familia?"
Si daca nu poate (inca), asta inseamna ca trebuie sa suporte toate tampeniile lor, sau sa faca ce vor ei?! Ce gadire inepta...
Nu e primul care se vaita de asa ceva. Asa ca nu-l prea cred ce spune.
De ce aș fi pus intrebarea? Nu cred ca trebuia sa lași comentariu daca nu înțelegi situația.
Da-mi voie sa ma indoiesc ca tu faci totul perfect dar toata lumea esrte suparata pe tine... de fapt tu nci nu esti constient de cat de rau faci, sau cat de neascultator esti, daca toata lumea este suparata pe tine.
Cred ca trebuie sa ai o discutie serioasa cu parintii tai si s inveti sa-i respecti si sa-i asculti in totalitate!
Pai sa nu mai pui la inimă așa... ca nu merită și stai departe de asa... ca oamenii niciodată nu vor fi.
Sa ignori ceea ce te deranjeaza nimic nu e capat de lume.
Trebuie sa-ti pui piciorul in prag si sa nu mai asculti orce ce nu crezi ca e bine pentru tine.
Sfatul meu este sai dai în pla ta adică sa nu-ți pese ce vor ei sa fii și sa nu ai așteptări mari de la ei cai chiar caș niște oameni prosti