| oanas19 a întrebat:

Am o intrebare. Pe tatal meu il doare in fiecare zi sub sân. Stiti ce ar putea fi? Oare este cv la plamani? Ajutati-ma plz!

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și eu îți răspund cu o altă întrebare: de ce nu merge la medic pentru un consult?
Sănătate multă!
Pa, pa.

| Floris83 a răspuns:

Dacă la consultații reiese că nu are nimic la plămîni și nici la coasta de sub sîn, e posibil să fie altceva: de exemplu, eu nu știu în ce mediu lucrează el, dar se întămplă de obicei dacă lucrezi în mediu rece, sau in aer liber și transpiri și bate vîntul, și ești descheiat la piept, sau pătrunde aerul rece la suprafața cutiei toracice, se produce un mic reumatism în zona mai mult expusă, simți dureri superficiale, nu știi ce e, te ține așa o bucată, dar trec, așa am pățit eu...au trecut, mă alartasem la fel, și mi-a explicat cineva ce se întâmălase! dar e posibil să fie ceva din medicina internă, trebuie să-l vadă un medic, o radiografie la plămâni!

| Laura46 a răspuns:

Sunt doua variante:stomacul sau inima.doctor bun ii trebuie

| MMihai a răspuns:

Tatăl tău trebuie să meargă la doctor și să facă analizele care trebuie făcute!

| кαтнєяιιηєPιєяcє a răspuns:

Bună. Cel mai bine ar fi să se ducă la medic! Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii cresc sanii

| oanas19 explică (pentru anonim_4396):

Ma gandesc ca esti baiat k numai voi puteti da astfel de raspunsuri

| anonim_4396 a răspuns (pentru oanas19):

Sunt fata, dar nu are nicio legatura. puneti si voi niste intrebari asa penibile de parca cei de pe site-ul asta sunt ghicitori, vraci, vrajitori...

| 220V a răspuns:

Poate sa fie stomacul, aveam si eu astfel de probleme

| ViezurE a răspuns:

Să-şi dea sutienul jos.