Fiindca fratele stie intotdeauna secretele prietenului lui si de multe ori nu sunt adecvate si nu plac mai ales pentru sora lui.
Fratele isi cunoaste prietenul mai bine ca pe un frate ca isi spun toate cate fac, deci n-as vrea sa faca la fel si cu sora mea!
Mai bine sa fie un strain care nu stiu ce obiceiuri are, iar ceea ce nu stiu nu ma deranjeaza! Asta e motivul adevarat pentru toti!
Desigur daca fratele ar avea un prieten mai timid, mai cuminte, mai singuratic etc. atunci nu l-ar deranja deloc sa se combine cu sora-sa, dar prietenul fratelui tau se pare ca nu e asa...
Tu ca sora, nu ai vrea pentru fratele tau cea mai cuminte si iubitoare fata? Ei, cam asa si cu fratii!
" Cunoscându-l pe cel mai bun prieten al lui " stie prea bine ce ii poate pielea.
Fratele tau te protejeaza pe tine.
Familia lor deciziile/tabieturile lor. Nu decid eu ce să facă un om cu sora/fratele lui.
Ei sănt frați eu cred și consider că ei se cunosc cel mai bine între ei și se pot decide/sfătuit ca între frate și soră, cel mai bine pentru ei, de la prietenii până la tatăl și mama lor.
Eu cred că orice frate și orice soră care își iubește cu Adevărat membrul din familie nu iar vrea răul și Niciodată nu lar/ar îndruma câtre un om rău care să-și bată joc de el/ea.
Orice frate care își iubește cu Adevărat sora. Orice soră care își iubește cu Adevărat fratele, mereu îi va dori și vrea binele, nu ar pune-o/nu lar pune pe un drum greșit, și în viața unui om, în mâinile unui om care își bate joc de sufletul și inima surorii lui! fratelui ei! O familie normală Niciodată nu-și va vrea răul celuilaltă, nu se va bucura/fi fericit la necazul fratelui său surorii sale, sau chiar și unui străin.
El este fratele tău, tu ca sora lui poți să-l întrebi orice legat de acel băiat pe care ți-l dorești în viața ta, acele băiat find și cel mai bun prieten al fratelui tău cu siguranță fratele tău știe Adevărul cine este el, iar în privința asta nu-ți face griji fratele tău știe ce fel de om este el.
Eu am 3 surori cea mai mică are 18 ani niciodată nu a-și îndrumao către un băiat rău îmi doresc cu toată inima și tot sufletul meu ca sora mea mai mică să aibă un băiat normal și cu frică cu Adevărat de Dumnezeu în viața ei nu să-și bată joc de ea.
În primul rând el, fratele trebuie să fie de un caracter aparte, dar și sora sa și atunci garantat are și un anturaj asemenea și astfel cred că s-ar bucura să își știe sora că e pe mâini bune și va fi tratată ca o prințesă! Unora în schimb chiar nu le pasă cu cine iasă sau ce se întâmplă sau ce ar putea pății! Și ar mai fi și cazuri când fratele e vagabond, iar sora nu și el având doar prieteni asemenea lui știind ce destrăbălat este el și prietenii săi și ce porcării au făcut și cum se distrau și se foloseau de alte fete, fratele totuși fiind protectiv vrea pentru sora lui pe cineva care să realizeze că-i inestimabilă nu cum făcea el și prietenii și profitau de fetele care pun preț pe ele și se oferă oricui și oricum.
lifeistough întreabă: