| BiButZA a întrebat:

.Am o intrebare..Prietena mea cea mai buna e plecata in Italia si trebuie sa se intoarca in tara in cateva zile.Ce cadou as putea sa ii fac, dar sa fie ceva foarte special.

10 răspunsuri:
| Ariya a răspuns:

Ce zici de o poza cu voi doua intr-o rama draguta? Sau un fel de jurnal cu un design aparte in care sa pui poze cu voi si sa scrii cateva amintiri(momente mai deosebite petrecute impreuna)? Sau un lantisor din argint cu un pandantiv care se deschide si in care poti pune o poza? Cam astea ar fi ideile mele ''briliante'' la ora asta laughing In orice caz trebuie ceva care sa-i ramana, la care sa contribui si tu putin pentru ca asta o va incanta mai mult decat orice alt lucru scump cumparat.

| Marybm a răspuns:

Sa ii cumperi ceva dragutel. o pereche de cercei sau o bartara. ceva simplu si din inima.

Ps. O cheama cumva Roxi?

| RandomDeTot a răspuns:

Ea vine din Italia ea trebuie sa duca suveniruri nu tu cadouri de bine te-ai intorswinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai o perna cu o poza de a voastra!

| Lynka a răspuns:

Cred ca ai putea sa-i cumperi un lantisor cu numele ei sau cu zodia ei(mai stiu eu)
sau niste bilete la vreun film.
Sper ca te-am ajutat :*

| FlyingFox a răspuns:

Ai putea sa-i faci un colaj de poze cu voi sau un filmulet. Sau o cutie de bijuterii. Daca e plecata in Italia in vacanta, la intoarcere ai putea sa-i pregatesti ceva care sa-i aminteasca de Italia. Poate niste spaghete?laughing

| Aleeee95 a răspuns:

Si eu ma gandeam tot la o poza cu voi doua... si langa poza sa ii scrii un bilet cu tot ceea ce ai simtit cand a fost plecata etc!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Un album foto cu poze cu voi două.

| Doηηa a răspuns:

Cu ce ocazie?!