Foarte puţini. Pentru că majoritatea sunt egoişti şi se gândesc la propria fericire.
Cine este capabil să facă un sacrificiu atât de mare, este clar că iubeşte cu adevărat şi merită tot respectul persoanei în cauză şi nu numai!
Baftă!
Nu este vorba despre tinerii de azi ci despre cei dintotdeauna.Un sacrificiu imens cu anularea propriei fericiri se face greu si de catre un numar redus de persoane.De aceea cele care accepta dobandesc o aura eroica.
Eu cred ca CIRCA 10% din tineri inca ar mai fi impreuna cu cei in scaun cu rotile sau un handicam.Si totusi depinde de fiecare persoana... daca are sau nu inima. daca iubesc cu adevarat sau din interes.
Cred că există încă persoane care să facă asta, să se sacrifice pentru alţi.Dar dacă se iubesc puţin mai contează, oricum foarte rare cazuri.
Felicitări de întrebare.
"A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca" (Emil Cioran)
Nu ştiu câţi ar fi în stare să mai rămână lângă partenerul lor după vreun accident, Doamne fereşte.
Lumea e răutăcioasă şi nu şi-ar sacrifica tot restul vieţii îngrijind, sprijinind şi ajutând omul căruia odată i-a jurat iubire.
Procentajul chiar lasă de dorit. După părerea mea acest gen de persoane sunt în măsură de 20 / 30 %.
Repet, părerea mea.
Vad ca multi iti vorbesc aici despre rautatea oamenilor. Nu are nimic de-a face cu asa ceva. A nu dori sa-ti sacrifici propria fericire de dragul altuia e un instinct uman si natural. Nu are de-a face cu niste concepte gen "bun" si "rau", care-s interpretabile si adesea superficiale. Adevarata definitie a raului e sa ranesti pe cineva cand ai si alte optiuni. Foarte putini au capacitatea de a se sacrifica pentru altii. E o calitate exceptionala, dar cei care nu pot nu trebuie sa fie etichetati drept oameni rai. Iar ca sa iti raspund concret, eu personal nu stiu ce as face. Nu am fost in situatia aia, sper sa nu fiu vreodata si chiar nu pot empatiza suficient ca sa iti dau un raspuns ipotetic macar.
Cred ca 15 % ar mai ramine alaturi de persoana pe care o iubeste indiferent de ce i s-a intimplat.
Circa 5-10%.Motiv,cred ca mai ales in Romania oamenii se folosesc unul de celalalt, iar cand unul dintre ei are mari probleme este lasat balta.Asta este traim in Romania.
Sunt de acord cu mira, am exemplu aproape de mine care au stat impreuna 24 de ani, famile instarita si sotul a paralizat de la o boala, acum e in scaunu cu rotile sotia a divortat si vine din cand in cand cate un copil la el sa il vada si pleaca. Deci traim intr-o lume plina de egosim si totul se bazeaza pe profit. Nu au profit de pe urma unei situati, stari emotionale sau relerii nu se mai complica, da uitari totul si incoarce spatele. Putine persoane realiste si care iubesc din tota inima lor si stau si la bine si la rau.
Este o varsta la care un asemenea sacrificiu e greu de acceptat...pot fi acum o gramada de cazuri, cine stie, poate ar faceo din obligatie, depinde acum si de fiecare relatie si situatie...10-15% zic.
Depinde de persoană, dar în ziua de astăzi, procentul este foarte scăzut cam 9-10%. Persoanele care rămân alături de cel pe care se presupune că îl iubeşte, iubesc acea persoană cu adevărat şi nu ar părăsi-o niciodată.
Depinde de ce relatie este intre ei, daca doar sau intilnit 2-3 saptamini nu, daca mult mai mult pai da. Nu pot spune nimic de egoism sau de rautate, deoarece eu daca mas intilni neserios, nu stiu daca as ramine si as face asa sacrificiu, dar voi sustie oricum cu ce pot.
Hei! Putini pentru ca lumea din ziua de azi e rea si e numa pe profit..cam 30%, doar unde e iubire adevarata ar ramane.
Nu este vorba despre tinerii de azi ci despre cei dintotdeauna.Un sacrificiu imens cu anularea propriei fericiri se face greu si de catre un numar redus de persoane.De aceea cele care accepta dobandesc o aura eroica.
N-ai sa vezi, sunt prea egoisti sim orgoliosi
Puțini. Mult țin cont de aspect și apropae nimeni nu se uită în interior, din păcate
Nu conteaza ce se intampla in jurul nostru, important e ce ai face tu. Eu raman alaturi de sotul meu orice s-ar intampla, mai putin daca m-ar insela.
anonim_4396 întreabă: