| mindieblue33 a întrebat:

Am o întrebare și vreau o parere sinceră.Voi credeti ca e bine sa încerc să imi fac un cel mai bun prieten la școală? Daca da scrieti mai jos cateva sfaturi pentru aceasta,, operatiune complicată de a îmi găsi o BFF".

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Lasa lucrurile sa vina de la sine. Nu merge sa pui ochii pe cineva si sa spui: asta e BFF a mea. Apropie-te de oamenii cu care te simti bine impreuna, dar aveti si preocupari comune. Proiectele comune ne apropie foarte mult.

| Hammurabi a răspuns:

Cel mai bun prieten nu ți-l faci.
Cel mai bun prieten ți se întâmplă.

| aXy99 a răspuns:

Nu asa iti faci un prieten adevarat laughing
Trebuie sa aveti lucruri in comun, totul trebuie sa vina de la sine.

| MGEORGESCU a răspuns:

Buna! Cele mai frumoase lucruri din viata noastra sunt cele care vin spontan, e mai intens setimentul de bucurie atunci cand se intampla ceva la care nu te astepti, la fel e si cu prieteniile. Pentru a construi o relatie frumoasa de prietenie trebuie in primul rand sa te integrezi intr-un grup care sa te starneasca din toate punctele de vedere, nu sa te limiteze, cauta persoane cu preocupari asemanatoare, cu pasiuni comune, cu idei pe aceeasi lungime de unda, cauta sa fie oameni de bine si alaturi de care sa te dezvolti frumos. Iar BFF apare din respectivul grup atunci cand te simte compatibil/a cu ceea ce rationeaza si relationeaza in viata, deci apare cand esti poate cel mai putin pregatit/a, dar cand ai nevoie cel mai mult. Ideal ar fi sa nu-ti faci un scop din a crea asemenea relatii, lasa timpul sa iti arate cine merita un astfel de statut, totul se cladeste pe respect, pe incredere si pe cele mai acide critici atunci cand e nevoie, pentru ca in fond astia sunt cei mai buni prieteni, cei care ne trag de maneca atunci cand facem pasi gresiti. Succes iti doresc!