Nu exista asa ceva! Oamenii se acomodeaza si se cizeleaza reciproc avantajos, in timp, impreuna!
Sa fie indrazneata dar sa prezinte feminitate. Sa fie sensibila, romantica si visatoare. Dar totodata realista. Sa aiba o pasiune a ei pentru care sa lupte mereu. Sa fie genul care sa stie ce vrea de la viata. Sa nu accepte in jurul ei oamenii falsi. Sa stie sa se simta bine, nu sa se distreze. E o diferenta in ochii mei intre cele doua lucruri. Vreau o fata care sa ma placa pentru cine sunt si cum gandesc. Sa nu simt ca ma accepta ci sa simt ca asta a cautat o viata intreaga. Sa simt ca sunt raspunsul ei cand e intrebata : ''Ce este iubirea? ''. Caut o fata careia sa ii placa spiritul de aventura. Genul care pare sigura pe ea dar care ii place sa nu puna masti si ziduri si scut de protectie in jurul ei in preajma persoanelor dragi. Vreau o persoana care sa simt ca ma apreciaza. Sa vad in comportamentul ei diferente esentiale intre felul in care vorbeste cu un om nesuferit, cu un prieten si cu mine. sa vorbeasca atunci cand e cazul. Nu ma deranjeaza detaliile cand isi au rostul. Dar cand vorbesti doar ca sa nu taci ma deranjeaza. Sa aiba initiativa si sa poata conduce relatia. Sa fie o fire calma, calculata, rationala. Sa fie intelegatoare, rabdatoare si iubitoare. E greu de explicat. Totusi, sper ca am fost cat se poate de sincer si corect cu mine in privinta subiectului.
De obicei vreau o persoana sincera si comunicativa. Comunicativa nu insemnand a vorbi mult, a turui. Ci a arata mereu ce simte, fie ca o face prin gesturi sau cuvint. Atat cat trebuie, nici mai mult nici mai putin. Vreau o fata care sa nu se teama sa imi spuna ce are pe suflet. O fata care sa nu se teama sa ma sarute daca asta vrea, sau sa ma ia in brate. Totodata sa simta cand nu sunt intr-o dispozitie prea buna. Sa nu se simta jignita daca la un moment dat o resping si vreau sa fiu singur. Am si momente in care prefer sa meditez si sa rezolv unele probleme in liniste.
Baioetilor le palce sa isi arata"masculinitatea" deci sa fie asa mai neindemanatica baieti sa o poate ajuta
DeeaSporty întreabă: