| вσмвση3ℓ a întrebat:

Buna! Am o intrebareeee.
Inelul trebuie sa fie fix pe deget sau puțin mai largut (maricel). Se mai îngroașă degetul si nu o sa mai fie bun?
Pareri de ajutor?

Multumesc!

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu foarte larg pentru ca atunci cand vremea este rece, inelul nu mai sta foarte fix. Eu zic ca trebuie sa fie nici fix sa nu mai poata da il dea jos sau sa intre foarte greu dar nici largut. Degetele se ingroasa in timp daca este vorba de a lua in greutate, altfel nu cred ca se poate.

| Violleta2022 a răspuns:

Inelul trebuie sa fie fix pe deget, ca sa nu-l piarda, fiindca degetele nu se maresc sau micoreaza (posibil in anumite boli sa i se umfle mainile) sau daca se ingrasa teribil de mult.
Fiind totusi vorba de o persoana tanara, nu se gandeste nimeni sa cumpere azi un inel mare si larg, ca peste 20 de ani femeia aia se va ingrasa, de aceea se cumpara masura fixa a inelarului, ca sa nu se rasuceasca pe deget si nici sa-l piarda.

| mi25 a răspuns:

Sa intre cu putina greutate peste nodul degetului, pentru a nu iesi peste el. Daca ramane lejer poate sa cada de pe deget sau sa se agate undeva si sa ramai fara deget.
Cu timpul se poate modifica grosimea degeului - inclusiv a nodului - si trebuie modificat inelul.