Salutare! Chiar daca părinții acestuia nu vor, nu trebuie sa opresti dezvoltarea copilului si sa faci cel mai mare păcat.Lasa copilul sa creasca, si abia pe la 3 luni sa-i spui lui, si poate intre timp va gânditi sa va cununati macar civil.Nu este o cheltuiala mare dar stiti ca sunteti casatoriti civil si ca acel copil ce este un cadou mirific ce poate sa il aiba o familie, poate fi trecut pe certificatul de nastere cu numele tatălui. Daca va zice ceva ai lui tu sa le spui:"Va iubesc copilul si pruncul cel port in pantec... Daca nu va convine relatia noastra inseamna ca Dumnezeu va vede si ca nu va ajutati si iubiti copii.Nu pot lua viata pruncului meu doar pentru ca asa a ales Dumnezeu sa fie in pântecul meu.Cumva nu e mare păcat sa iau viata cuiva?"O sa aveti o familie frumoasa! E o varsta perfecta pentru tine ca sa fi mama
"...noastra inseamna ca Dumnezeu va vede si ca nu va ajutati si iubiti copii.Nu pot lua viata pruncului meu doar pentru ca asa a ales Dumnezeu sa fie in pântecul meu"
Da sigur, bun argument, de abia ca le da apa la moara legat de povestile lor cu spiridusi...chiar ca nu mai scapa de ei...
Dupa cum vezi, parerea ta nu conteaza! Daca altii vor sau nu sa citească sau sa asculte parerea mea e treaba lor, dar cine esti tu sa imi spui mie ca tot ce raspund as face-o fara judecata sau spre raul cuiva? Nu accept ca tu sa comentezi raspunsurile mele pentru ca tu crezi ca ar fi eronate.
"Nu accept ca tu sa comentezi raspunsurile mele pentru ca tu crezi ca ar fi eronate."
Nu doar cred, o parte din ce spui chiar este. De exemplu afirmatia referitoare la imposibilitatea de a purta copilul numele tatalui sau daca nu sunt casatoriti este falsa. Punct. Nu e vorba de interpretare, e pur si simplu eronat.
Copilul poate avea numele tatalui fara nici o problema chiar daca nu este casatorit cu mama copilului.
Asa ca, decat sa te dai rotunda ca accepti sau nu ceva, mai bine fa afirmatii despre lucruri pe care le cunosti. Despre ce nu stii, mai bine taci, sau daca tot te-a luat gura pe dinainte si ai spus tampenii, asumati-le.
D'onsoara redwoman, daca nu esti de acord cu parerea mea aici, esti invitata sa canti la alta masa, dar nu am nevoie sa-mi votezi postarea ca fiind eronata, mai ales ca esti un copilas fara pic de experinta si fara judecata.
Vad ca nu sunt singura careia i-ai votat rapunsul eronat, doar pentru ca tie nu-ti plac,. nu pentru ca nu ar fi adevarat sau incorect.
Nu stiu daca parintii ti-au dat o educatie acasa, dar cum te comporti aici, nu-i acceptabil.
As fii inteles, daca tu erai cea care a pus intrebarea.
Nu-i nimic, daca continui asa, te vom raporta la Administratia forumului pentru coportament inadecvat pe forum.
Fiind de 7 ani impreuna, nu aveti de ce sa renuntati la sarcina, este absolut firesc sa aveti un copil. Si tineretea este un avantaj, ideal e sa nu fie mare diferenta de varsta intre copii si parinti.
Iar ca sa impacati si capra si varza, de ce nu va casatoriti? E doar o hartie, oricum aveti o viata a voastra, dar macar asa nu le dati prilej de comentarii celorlalti.
Nu renunta la prima sarcina niciodata! Soarta iti poate juca feste si poti ramane sterila dupa un avort, nemaiputand face copii.
Situatia voastra este propice pentru aparitia micultului!
Sa fie intr-un ceas bun si multa, multa fericire si sanatate!
Vrei sa omori un copil pe care nu ai evitat sa îl procreeze doar din cauza ca nu știi ce va spune lumea? Gura lumii e mai importantă decât ce vrei tu?
Nu e prea devreme, odata ce aveti studiile incheiate. Pocaitii fac deja tot ce pot face, asa ca nu va vor putea deranja in plus. Atat ca se schimba un pic tema, dar nu te pot agasa in plus, deoarece te agaseaza deja cat pot de mult. Mai tarziu, cine stie ce apare. Prima sansa e cea mai buna! Sper insa ca iubitul tau e supravietuitor al cultului, nu mai are treaba cu pocaitii.
Desi nu e chiar varsta ideala pentru a face un copil, totusi aveti o relatie stabila de 7 ani, un venit stabil, o locuinta proprie, deci nu ar fi absolut nici o problema.
Lumea nu are de ce comenta despre faptul ca sunteti casatoriti sau nu, e strict problema voastra, nu a lor. Iar daca voua va e bine asa, nu are nici un sens ca de gura lumii sa faceti altfel.
Daca intervin in educatia copilului vostru intr-un mod neagreat de voi, comunicati-le clar sa inceteze cu lucrurile care le considerati nepotrivite.
Asta cu "exasperatul" ar trebui sa inceteze. Vorbeste cu iubitul tau ca el, sau impreuna cu tine sa le comunicati clar si raspicat sa inceteze cu presiunile si cu sfaturile. Dar e nevoie ca si iubitul tau sa fie categoric referitor la asta. Altfel vor continua sa-ti frece creierii la infinit. Mai mult de el depinde, pana la urma sunt parintii lui.
Obisnuieste-te sa fii categorica. Daca ai zis "nu", atunci nu ramane. Fa-i sa inteleaga ca nu are nici un sens sa insiste, sau si mai bine ca nu are sens sa mai vina cu sugestii, mai ales in ce priveste ideile lor generate de credintele care le au.
Si părinții lui,daca sunt pocaiți, stiu ca e păcat să avortezi și cu siguranță vor zice să păstrezi copilul. Apoi, legat de educatia lui, doar voi ca si părinți aveți un cuvant de spus. Oricum, părinții întotdeauna au cele mai bune intenții pentru copiii lor. Dar dacă te vei căsători, vei avea și stabilitate și copilul va crește intr-un mediu bun.
Ai drept de viata si de moarte a unei fiinte doar fiindca nu stii de capul tau. Serios? Vi aici si intrebi daca sa ti sau sa omori un copil? "Sunt prea tanara sau nu"? Ba, cine dracu va da voua drepturi ma? Dunga rosie pe buletin, 12 ore/zi 7/7 365/366 sapat santuri. Daca esti atat de tampita sa nu te duca capul la 23 de ani, sa nu sti ce vrei de la tine, de la viata asta la ce dracu ai mai ramas? N'ai solutii contra? Nu cunosti? Tampitii dreacu.
Ar trebui sa te intebi mai intai pe tine daca ar trebui sa pastrezi copilul sau nu, nu sa intrebi pe un site plin de necunoscuti. Ar trebui sa te gandesti la ce vrei de la viata si sa fii sincera cu tine, si sa vorbesti bineinteles si cu iubitul tau. Si n-ar trebui sa te intereseze prea mult de parintii lui, pentru ca pana la urma o sa fie copilul VOSTRU pe care o sa il ai tu in burta nu parintii lui.