anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mare dilema.in urma cu 2 ani eu si cu inca 2 fete eram prietene bune(sa zicem d si g). D s-a casatorit si a aflat ca G s-a dat la sotul ei si nu mai vb cu ea. G este genul de femeie usoara.problema e ca eu as vrea sa raman prietena cu amandoua cu D ma intalnesc mai des si stie ca mai vb cu G. dar G nu stie motivul ruperii prieteniei dintre ele si crede ca nici cu mine nu mai vb.De impacat nu se pune problema. D o uraste pe G.

3 răspunsuri:
| psihox a răspuns:

Buna, ce-ar fi ca tu si cu d, daca va intelegeti, sa cautati un tanar asemanator cu sotul lui d sau altul, dar necasatorit, apoi sa
le faceti cunostinta. iar daca fata va face prostii in continuare, sa-i cumparati un patruped, de ex., un caine. apropo, are salar?

| SeNyS a răspuns:

Inseamna ca G nu i-a fost prietena lui D, ft urat din partea ei, tu nu ai nicio vina asa ca daca tii la am2 poti continua sa fii prietena cu am2, si ar fi bine ca tu sau D sa ii spuneti lui G motivul din care D nu mai vb cu ea! Dar daca G face chestii d'astea ai grija si tu, sa nu ai vreo surpriza! Hi te pup:*

| Lilik a răspuns:

Eu zic ca nici tu nu o sa mai fi mult timp prietena cu G, pentru ca daca ai prieten, o sa faca G ce a facut si cu D. Si tu, impreuna cu D, o s-o urati pe G. G o sa-si caute alte prietene, se va casatori si ea. insa roata se va intoarce si va apare o G'' (G secund adica), care se va da la sotul ei. Iar G va realiza ca G'' e o femeie de moravuri usoare si va fi revoltata. si o sa se zgarie pe ochi. D a facut bine ca s-a indepartat de G, dar cel mai bine e ca sotul lui D a refuzat-o pe G, nu? Acum, tu trebuie sa fi pusa in garda, pentru ca daca urmeaza si tu sa te casatoresti, sau esti implicata intr-o relatie serioasa, vei putea pati acelasi lucru, sa se dea G la iubitul tau. Ca doar stii ce ii poate capul lui G. Tu ramai prietena cu D deocamdata, ca barem in ea ai ceva mai multa incredere. o zi buna. salutari lui D. G nu merita. laughing