| RadMarina a întrebat:

Buna am o mare dilema sunt cu iubitul meu de mai bine de doi ani el are un frate geaman. Cand suntem cu toti fratele lui se comporta normal cu mine,rade,glumeste totul super normal ca doi prieteni buni,dar in caz ca ramane putin singur cu mine cand vorbeste nu se uita in ochii mei,nu are stare,se comporta ca o alta persoana, e agitat nu stiu de ce, voi ce ziceti? Noi ne cunoastem de acum 4 ani si niciodata cand e cineva in jur nu sa comportat asa mai ales ca inainte de a fi eu cu fratele lui eram foarte foarte buni prieteni ne spuneam orice, era o relatie foarte frumoasa de prietenie si acum e dar vam zis cand ramanem putin singuri reactioneaza ciudat

Răspuns Câştigător
| LenaELena a răspuns:

Cine stie...

14 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nu inteleg, arunci motanul numai pe el.Pentru mine cind o fata raminea numai cu mine in timp ce avea si alte optiuni, era clar ca vroia ceva, indiferent ce.In momentul cind mai ramii singura cu el, explica-i motivul clar pentru ce o faci si ai sa vezi ca se rezolva.

| Liviu a răspuns:

Poate tu ii confunzi pe eirolling on the floor sa nu se fi inteles sa isi bata cucu de veverita ta ia vezihappy
Nu ai specificat daca seamana intre eilaughing

| RadMarina explică (pentru Liviu):

Nu seamana si eu am vorbit frumos nu trebuie sa faci genu asa de glume pentru ca este un lucru serios

| Liviu a răspuns (pentru RadMarina):

Eu ti-am raspuns serios, si mai pe ocolite, doar nu vroiai sa iti zic... direct, nu?
Ti se pare ca arat eu a un pustan frustrat de viata? eu ti-am zis parerea mea sincera.
Puteam sa iti spun doar ce vroiai sa auzi tu, insa nu am facut-o.

| mona a răspuns:

Poate s a indragostit de tine

| sabin89 a răspuns:

N-o fi nimic.

| Vladuthz a răspuns:

S-ar putea sa te placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu mai ramai singura cu el, harciog are dreptate. sau ai si tu un motiv pentru care esti cu fratele geaman al prietenului tau bun?

| RadMarina explică (pentru anonim_4396):

Eu nu raman intentionat singura cu el se intampla pur si simplu sa stam toti la masa de exemplu si iubitu meu sa mearga la baie, sau pana jos la magazin si inevitabil raman singura cu el si eu pe iubitul meu il ador si pe fratele lui tin mult la el dar ca la un prieten /frate pentru ca noi ne cunoastem de mult.vam intrebat pentru ca nu inteleg reactile lui si nu vreau sa fiu eu care cauzeaza anumite probleme intre ei

| anonim_4396 a răspuns (pentru RadMarina):

E nasoala faza oricum. Parerea mea e ca mai bine te tirezi si tu odata cu toata lumea decat sa mai stai singura cu el, macar pana isi gaseste si el pe cineva la care sa tina. Nu deschide subietul ca asta va crea o situatie si mai nasoala.

| DariusAndi a răspuns:

Intreaba-l ce-i cu el! Bine, e clar ca-i place de tine si nu stie cum sa te faca sa intelegi acest lcru!

| pзαch a răspuns:

Este evident ca te place. Dar vorbeste mai amanuntit cu el, spune-i ca nu aveti viitor avand in vedere ca ai o relatie de 2 ani. Nu ii mai face sperante si nu mai sta cu el. Parerea mea.

| Sara67 a răspuns:

E clar ca te iubeste si nu stie cum sa faca sa intelegi.Incerca si intreaba-l de ce se comporta asa.

| plagialist a răspuns:

Eu cred ca te place. Dar nu ii da sperante pentru ca o sa ajunga la ceva grav. Adica cine stie poate se va certa cu fratele lui, mai bine las-o asa! Sau poti sa il intrebi mai discret fara sa vada nimeni. Parerea mea!