| adenozintrifosfat a întrebat:

Bunahappy. Am o mare mare problema. Probabil veti rade dar ma rog...
Acm 3 luni am inceput sa plac un tip(avea prietena doar ca tipa era extra timida) si ne intelegeam super. In timpul asta el s-a combinat cu alta dar nu am comentat. In timp ce statea cu a doua tipa tot zicea chestii de genul "hai la mine la un film si poti sa stai mai mult ca sunt singur" sau "hai in oras"(asta a zis-o la ora 11) si intr-o zi trebuia sa imi dea ceva si nu mi-a dat-o pana nu l-am pupat iar cand am dat sa il pup pe obraz a intors capul insa am fost indeajuns de atenta incat sa nu il sarut. Acum suntem certati si sincer nu stiu de ce... Ce sa fac? Cand ma vede ma saluta dar abia se uita la mine. Sa ii spun ca il plac?

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

De ce vrei o relatie mai speciala cu un tip de genul lui? Chiar crezi ca vrea ceva serios cu tine? Daca si-a inselat actuala prietena sa nu te astepti ca cu tine sa fie altfel, iar apoi, daca era un baiat serios si la locul lui nu te chema la el, nu atat de repede cel putin si in nici un caz la ora aia, in oras te poate chema si ziua sub soare... Ai grija cu el, iarna frumoasa!

3 răspunsuri:
| 0oSenioritao0 a răspuns:

Da adica ce ai de pierdut...
Dar daca vezi ca nu merge nu mai continua.

| RainboyDash a răspuns:

Mai bine fii sincera si spune-i daca crezi ca ai sanse. insa doar daca crezi ca ai sanse nu ii spune si sa distrugi prietenia dupa aia. De exxemplu si eu iubesc pe cineva si nu vreau sa ii spun pentru fac stiu ca stric prietenia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vezi ca omul este un derdelus? are placere sa se de-a cu sania oricarei fete care-i cade in plasawinking