| CristinaCriss156 a întrebat:

Bună,am o mare nelămurire... Am o relație de 2 ani de zile. Eu am 20 de ani și el 18. Având în vedere ca pana acum "nu cred" ca m-a înșelat, deși bănuiesc, și ca și-a tatuat numele meu pe mana, eu consider și simt ca ma iubește foarte mult. Spun lucrurile astea ca să știți cum sa analizați situația. De vreun an, sau poate chiar mai mult și nu știu eu, cauta poze cu fete dezbrăcate, pe YouTube se uita la clipuri cu fete cum fac twerk, pe Pinterest cauta poze cu fete cu funduri mari și asa mai departe.
Acum întrebarea mea este : "E normal asemenea lucru?" De ce cauta asa ceva? Menționez ceva. Eu sunt foarte slaba și am un mare complex pe baza asta. El a avut numai iubite cu forme și mai plinuțe. Ma gândesc ca poate simte nevoia de altceva. Eu l-am întrebat și a zis ca din curiozitate și ca, chiar dacă arătăm altfel, el tot se uita. Asa a spus. Vi se pare normal? Eu nu caut ca nu îmi sta în caracter sa vad nu știu ce pătrățele sau mușchi la alți băieți. Nu simt nevoia sa caut asta. El de ce face asta deși știe ca sufăr pe tema asta și nu îmi place deloc? E normal? Sau sunt eu nebuna?

Răspuns Câştigător
| unvecin a răspuns:

Dacă la nivelul gândurilor deja ești doar una dintre fetele la care se uită frumos... și dacă deja nici nu mai face un secret din asta, cred că e demn din partea ta să îl refuzi.

Gândurile cultivate devin fapte. Faptele obiceiuri. Obiceiurile caracter.

Punând punct la relația cu el, îi vei da cea mai bună lecție pe care i-o poți da, dacă ții cât de cât la el. Și n-o va uita, mai ales că are și tatuajul.

Alții văd altfel lucrurile. Dar fii liberă să acționezi așa cum vezi tu lucrurile ca fiind drepte, așa cum ai vrea să fie lumea în care vor trăi copiii tăi.

| CristinaCriss156 explică (pentru unvecin):

Mulțumesc frumos, mi-ai dat de gândit mult prin ceea ce ai scris mai sus. Am înțeles problema și voi face ceea ce simt și cred ca e mai bine. Iar 80% cred ca știu cum e mai bine. Mulțumesc frumos.

24 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Si lui Dumnezeu ii place ce-i frumos!
Atunci unui barbat sa nu-i placa? Parca voi, femeile nu va uitati dupa un barbat sau altul, daca arata bine... tongue

Daca nu s-ar uita, atunci ar fi problema!

Tu stai linistita si tine-te de vechea zicala:
"O femeie poate sa-si pastreze un barbat daca il tine cu burta plina si pungile golite"...

| alinutza83 a răspuns:

Draga mea poate sunt dură și te rog să mă ierți. Comunicarea este totul. Nu ne întreba pe noi căci putem doar să ne dăm cu parerea. Este relația voastră. Stați de vorbă și intreaba-l. Spune-i verde în față ce crezi despre comportamentul lui chiar daca se supara. Nu sta așa și nu lasă să te roada. Conflictele interioare nerezolvate pot duce la boli. Ești tânără și ai tot viitorul în față. Care e scenariul cel mai negru? Afli că nu te iubeste si mergi mai departe. Chiar daca o relație se destramă urmează alta. Important este ce înveți din tot ceea ce ți se întâmplă. Undeva acolo este și omul alaturi de care sa te vezi fericită și implinita. Trebuie doar să înveți ceva din relația de față și să îți vezi mai departe de drumul tau prin viață.

| CristinaCriss156 explică (pentru alinutza83):

Am vorbit cu el de multe ori sau mai bine zis am încercat, pentru ca se enervează din orice zic. Și zice ca sunt obsedata de gelozie și ca nu mai rezista doar pentru ca ma deranjează ca se uita la astfel de poze. Și nu, nu se uita de fata cu mine, am văzut eu în telefonul lui.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu nu stiu cum se poate sa se uite de fata cu tine... si a mai avut iubite? Mai multe? De ce nu ai fi si tu o alta iubita in viitor? Trebuia sa te gandesti mai bine la acest lucru.
Pe langa asta, uneori mai intervine si monotonia si el poate s-a plictisit, desi stie ca nu ar gasi o fata cu care sa se inteleaga asa bine mai departe. Sau nu cunoaste.

Ar trebui sa stati mai mult de vorba despre asta. Nu cred ca e normal sa faca asta. In orice caz il poti ameninta ca pleci. Adica... tu de ce stai langa el? Ai iubirea pe care ti-o doresti? Poate in alta parte o sa gasesti ceea ce cauti, sau poate ca nu. Insa ai o viata la dispozitie sa faci ceea ce vrei, asa ca nu stagna intr-un singur loc daca asta nu e ceea ce iti doresti.

| CristinaCriss156 explică (pentru DoarBogdan):

Nu se uita de fata cu mine, și faza cu plecatul și despărțitul, îmi este deocamdată greu. Pentru ca a intervenit și atașamentul stand în aceeași casa de 2 ani și cunoscându-ne familiile și tot

| DoarBogdan a răspuns (pentru CristinaCriss156):

Si? Ce 2 ani in comparatie cu o viata? Vrei sa stai langa el mereu asa?

| GabiDumitrescu a răspuns:

E normal. Ia si cauta si tu patratele. Nu vad nici o problema aici, in afara de problema pe care ti-o creezi tu aici.

| relian a răspuns:

Daca este normal ce face el? Normal e orice face un om laughing deci tu ar trebui sa gasesti un partener ca si tine, in cazul asta unu care sa nu se uite, sa nul intereseze alte femei, atunci cand are deja una.
Normal este sa ai femeie si sa te duci si cu alte femei laughing unia asa fac, daca fac asta inseamna ca este normal.
Acum ca nu este moral sau mai stiu eu cum asta e.
Cu alte cuvinte masculu tau mai umbla si dupa alte femei, sa fiu mai direct.Deci ori te impaci cu ideea, ori iti cauti alt mascul laughing
Nebuna nu esti, poate ceva naiba, in rest esti f ok, mai ales ca spui ca nu esti curioasa de alti barbati nici asa macar cu uitatu. Daca nu simti nevoia esti o tipa f de treaba, iar el este zii tu unu care umbla dupa mai multe.

| CristinaCriss156 explică (pentru relian):

Faza e ca se enervează dacă aduc subiectul în discuție și se ia și pleacă în alta camera și zice ca sunt prea geloasa și ca doar nu se duce sa le **** straight face dar e de ajuns ca se uita și ii sta gândul acolo. Nu trebuie sa se duca nicăieri. Și nu, eu nu caut asa ceva pentru ca atâta timp cât simt ca este pe placul meu și am ce îmi doresc acasă, de ce sa ma uit la alții sa îmi clătesc ochii cu ce? Nu e ok, și oricât ar zice el ca sunt prea geloasa, eu nu consider ca sunt. Și atunci când sunt, sunt pe buna dreptate.

| relian a răspuns (pentru CristinaCriss156):

Ai 20 de ani, asa ca stai linistita, ai timp destul sa gasesti un tip ca tine.Esti tanara si nelinistita laughing glumesc, dar de abia esti la inceput.
Daca nu se duce sa le faca ceva, la ce anume se uita? Deci cu siguranta ca lui ii plac fetele mai plinute cum spui, vrea buci din alea mari laughing sani la fel.Stiu ce tip ai tu,este ca si negrii, aia majoritatea dupa asa ceva se uita, cand vad cate una asa cun cu-r de ala destul de mare si bombat is inebuniti, dar de ce doara ei stiu laughing wow wow sa-i vezi cum vorbesc.Am intrebat cei asa nemaipomenit man? Pai asa e bun, sa ai pe ce pune mana laughing ceva de genul asta e si amicu tau.
Mie imi plac fetele mai slabute dar cu forme bineinteles.

| Freya1 a răspuns:

Daca ti-ai lua si tu unu de 20, 25 poate ca ar fi altfel.Iar faza aia cu iubitele lui cu forme, cate putea sa aiba? Sau cate ti-a zis tie ca a avut? Iar daca acele fete erau de 15, 16 ani cand sunt in pragul dezvoltari e normal sa arate bine.
Daca se uita frecvent la femei indiferent ca real sau pe net e clar ca vrea si altceva.In fond tot omul se uita la sau dupa ceva frumos dar nu cauta in disperare la tv sau pe net.
Cert e ca daca o sa aiba vreodata ocazia sa vina una mai cu forme sau mai diferita fata de tine la el te insala clar.

| CristinaCriss156 explică (pentru Freya1):

La asta ma tot gândesc și eu, ca dacă acum e asa, pe viitor este inevitabil sa nu existe o ocazie în care sa ma însele 100%. Mi-e frica și sa îl testez pentru ca simt ca va pica testul. Dar cu toate astea, îl iubesc foarte mult. În ăștia 2 ani am stat în aceeași casa, îmi cunoaște familia, și eu pe a lui, suntem sa zic asa în concubinaj. Dar cu toate astea nu se poate abtine

| Freya1 a răspuns (pentru CristinaCriss156):

Pai poti sa vorbesti cu el sau sa ii spui daca te deranjaza.

| anonimg a răspuns:

El este lipsit de bunul simt. Odată ce un băiat are o prietenă trebuie să nu-și mai arunce ochii în altă parte.
Astăzi anormalitatea este numită normalitate. Oamenii își spun că tot ce le place este normal să-și satisfacă aceste plăceri, fie că este vorba despre priviri, fapte sau gânduri. Dar toate aceste lucruri sunt greșite.
Dacă el nu se stăpânește acum, mai târziu va face lucruri mai mari decât acestea încurajat fiind de îndrăzneala din trecut.
Tu nu trebuie să ai treabă de complexitatea ta fizică. El ar trebui să fie complexat de defectul lui de caracter aruncând-uși privirile în alte părți.
În mod normal astfel de relații se fac numai dacă cei doi sunt pregătiți pentru căsătorie. Dar voi doi nu sunteți pregătiți pentru căsătorie și de aceea a intervenit plictiseala, monotonia. Relația voastră merge ca o barcă purtată de valuri încoace și încolo fara sa aibă o țintă: căsătoria. Dacă nu-i fixați ținta, numai o minune vă va scoate la mal, va scoate din naufragiu.
Relațiile vor fi binecuvântate de Dumnezeu dacă sunt trăite după voia Lui. Altfel nimeni să nu se aștepte la un viitor bun, că se vor înșela singuri.
Ca pe o soră te sfătuiesc să nu îți pui încrederea în băiatul acesta pentru că vei fi dezamăgită; și ce face el acum este doar inceputul. El nu este conștient de gravitatea faptelor sale, de faptul că te rănește.
Orice om trebuie să știe că orice plăcere care lezează mai mult sau mai puțin pe alții este periculoasă și trebuie renunțat la ea.
Pentru prietenul tău este mai important satisfacerea poftelor, a plăcerilor decât inima ta, pe care o lezează astfel fără mustrări de conștiință. Aceasta este lipsa de educație, respect, și de dragoste de care el nu este conștient. Aceasta este lipsa de sensibilitate de care vorbeam la început.
Ce îți spun eu este ca să nu-ți pui încrederea în el că altfel vei suferi în măsura în care ți-ai pus încrederea în el.
Ca să-l conștientizezi de faptele lui, de relația voastră, citiți împreună și nu separat cartea "Iubește inteligent" care vă va fi nu de folos, ci de foarte mare folos:
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

| SkyPilot a răspuns:

Nu prea inteleg ce inseamna ""nu cred"... desi banuiesc". E alba sau e neagra?
Stiu mai multi baieti care au astfel de curiozitati dar care altfel isi vad de relatiile lor, isi multumesc partenerele si nu calca pe alaturi. Unii dintre ei vizioneaza filme deocheate si si-ar dori sa le vada impreuna cu partenerele lor. Poate ca si lui i-ar placea sa va uitati impreuna. De ce nu? Il ai sub ochi si stii exact ce face. S-ar putea ca asta sa va imbunatateasca viata intima.
Daca nu se ascunde de tine, probabil ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, insa ar putea sa fie mai discret stiind ca pe tine te deranjeaza. Daca e normal sau nu, nu stiu.
Aveam acum catava vreme o colega de servici care spunea despre sotul ei (un tip cu obiceiuri similare cu ale prietenului tau): "Nu conteaza unde isi face pofta de mancare, important este sa manance acasa!"
Inca ceva: aproape toate fetele, indiferent cat de bine aratati aveti o problema cu aspectul vostru. Ar fi cel mai bine sa crezi ce iti spune prietenul tau despre tine. E cu tine pentru ca te place asa cum esti. Orice altceva conteaza foarte putin.

| CristinaCriss156 explică (pentru SkyPilot):

Nu, nu se uita de fata cu mine niciodată. Dar eu m-am mai uitat în telefonul lui și când găseam câte ceva nu recunoștea. Spunea ca nu știe de unde au apărut căutările alea. Și ca de ce ma uit în telefonul lui ca el nu se uita în al meu.
Iar faza cu aspectul fizic, el zice ca ma place asa cum sunt și sa nu îl mai bat la cap cu depresiile mele și cu complexul asta ca e satul. Dar el pe ascuns se uita la fete cu nu știu ce funduri și mai multe. Și îmi zice mie ca să nu fiu complexata. Pai eu când vad la ce se uita, nu devine și mai mare complexul?

| SkyPilot a răspuns (pentru CristinaCriss156):

Atunci cand se ocupa de tine, iti arata ca te place? Te iei dupa fapte, nu dupa ce zice. Ii place sa te priveasca, sa te atinga, sa faca dragoste cu tine? Asta este ce conteaza, nici ce spune el si nici ce crezi tu.
Si, fara legatura cu el, chiar ar trebui sa nu fii complexata! Fiecare femeie are frumusetea ei. Mie imi plac mai degraba fetele mai slabe. Ma repet, daca e cu tine te place asa cum esti.
Daca ar fi avut ceva de ascuns, ar fi parolat telefonul. Faptul ca se uita nu inseamna nimic. Doar curiozitate. Incearca sa nu te mai gandesti la drobul de sare. Cat timp este multumit cu ceea ce ii oferi acasa nu te va insela.
Lasa sa treaca niste timp si incearca sa redeschizi discutia cu el, dar fara patima si fara cearta. Comunicarea este esentiala intr-un cuplu. Gasiti o solutie din care amandoi sa obtineti ceva. Poate ar vrea mai multe momente intime? Poate ar vrea in pat ceva ce nu indrazneste sa iti ceara?
Gandeste-te bine ce faci. Pari sa fii multumita de celelalte aspecte ale relatiei tale. Nu stiu daca este cazul sa o strici pentru ceva fara prea mare importanta.

| sofisis a răspuns:

Este un fetish de-al lui probabil. E ca si cum s-ar uita la un film xxx. Ca se uita, nu e bai.Nu prea e ok sa se uite de fata cu tine, stiind ca pe tine te afecetaza. Asta demonstreaza ca nu prea te respecta, nu are ca scop fericirea ta ci satisfactia lui.

| CristinaCriss156 explică (pentru sofisis):

Nu se uita de fata cu mine

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Si-a tatuat numele tau laughing))))) Poate ai acelasi nume ca si amanta lui. Si tu vezi sta ca pe o dovada de iubire, nu prostie, ceea ce e dubios.

Normal ca se uita pe net la chestii, de ce n-ar face-o? E gratis.
Exagerezi. Daca ai banuieli poate provin din alta parte.

Daca o face in continuare de fata cu tine, desi stie ca te face sa suferi, well, asta e dovada ca nu te iubeste, nu rahatul ala de tatuaj.

Si scapa de complexe ca n-au niciun sens.

| CristinaCriss156 explică (pentru supadeceapa):

Nu se uita de fata cu mine ca știe ca ma enervez și "fac iar pe geloasa" cum zice el

| ywar a răspuns:

Ce sa faci? E un la-ba-giu! La 18 ani, oricum e gioco di mano!
Lasa-l! Lasa-l sa caute ce vrea el si tu gaseste-ti altul. Asta cu tatuatul e maxim.

| Chiron a răspuns:

Daca iti place cu adevarat de o fata nu mai intorci capu la altele.
Ps: Nu conteaza cum arati... daca te iubeste, te iubesti asa cum esti.