| Anca_4296 a întrebat:

Am o mare problema, ca sa zic asa...
Prietenul meu, pe care il iubesc enorm si suntem impreuna de 1 an ...se comporta foarte ciudat.Are poze cu fete "goale" la avatar, la exceptii cand pune pe mess "dNd" ma are ultima si azi nu era pe mess. ghici de ce ma pusase pe invisible.hiar nu inteleg ce are.L.am intrebat, i.am spus ca daca l.am deranjat cu ceva imi cer scuze si nimic...
Nu stiu ce sa fac straight face Nici nu bma baga in seama.Alta prietena, nu pare genul dar cine stie. Ce sa fac?sad
Fundita :*

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Se vede din ce spui ca tu tii cu adevarat la el, dar el nu tine cu-adevarat la tine.itnreaba-l daca te iubeste, uita-te-n ochii lui cand iti spune asta si ai sa-ti dai seama daca minte sau nuh. In general, n-ar putea sa-ti spuna asta privindu-te-n ochi; si daca ar putea si ar minti, inseamna ca nu te merita straight face

5 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Ciudat, foarte ciudat.
Sigur iti ascunde ceva, se fereste de tine...
E clar ca e distantat de tine, daca a devenit asa indiferent cu tine.Astea sunt primele semne ca ceva e in neregula cu sentimentele lui fata de tine...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu te supăra că te-ntreb dar... voi unde vă trăiţi relaţia?
Pe messenger sau în lumea reală?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunta la el!

| bobby_9594 a răspuns:

Fugiiiiiiii fataaaaa mincind pamintul de el! asta nu te vrea, o sa suferi acum dar nu toata viata, asculta bine ce spun ca am trecut prin viata de vreo 50 de ani si am vazut prea multe, UITA-L asta-i cuvintul potrivit. e dur ce spun dar asta e realitatea tr s-o accepti, viata asta e dura si noi tr sa devenim la fel. mult noroc!

| Anca_4296 explică:

Pai ne intalnim zilnic la scoala.Dar vorbim si pe mess thinking
Merci de sfaturi tuturor sad
Plus de asta la scoala ceilalti imi spun la fel pentru ca nu are un ccomportament prea bun.adica e nebun rau laughing)