| CiocolatzicaCalda a întrebat:

sad Am o mare problema! Copiii de la scoala mereu ma jignesc si nu mai suport! Chiar au trecut limitele! Ma fac: ratata, fraiera, momaie, nespalata, plina de capuse, puricoasa, catea, DROGATA... nu mai suport crying Mereu stau singura in banca. Eu incerc sa ii ignor dar ei continua. sad Le-am spus parintilor o data iar diriginta a discutat cu colegii. Dar ei nu inceteaza! crying Nu stiu ce sa mai fac! sad Cand o colega sta in spatele meu la sport, se stramba la mine si cica vrea sa ma omoare! crying Nu stiu cum sa le zic parintilor. Sunt mai timida si cred ca de aia se iau aia de mine. sad Eu vreau sa ma transfer dar nu stiu daca parintii vor fi de acord! Ajutati-ma! crying

Răspuns Câştigător
| Butnariu_Ana-Maria_1982 a răspuns:

Draga mea asemenea cazuri se intampla frecvenct in randurile scolarilor si adolescentilor din ziua de azi. Sfatul meu este sa vorbesti deschis cu parintii tai si sa le spui problema ta. Parintii sunt singurii care te pot ajuta si cu siguranta vor rezolva aceasta problema, dar trebuie sa le spui lor tot ce ti se intampla la scoala si de dorinta ta de a te muta la o alta unitate de invatamant pentru a fi mai linistita si in siguranta. Trebuie sa fii deschisa fata de ei si sa le spui exact asa cum simti, ei vor face ce e mai bine pentru tine

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sugera transferul, banuiesc ca esti timida si plangacioasa, trebuie sa ai mai mult tupeu, sa demonstrezi ca esti altfel si incearca sa demonstrezi ca te afecteaza personal ceea ce-ti fac colegii, oricum cer o schimbare de atitudine, daca ai vreun defect fizic cere-le parintilor sa dea bani sa-l rezolvati deoarece iti poate aduce vreun complex.

| CiocolatzicaCalda explică (pentru anonim_4396):

Chiar sunt de acord cu tine... straight face Adica, ieri mi-au spus: Iesi afara javra ordinara. straight face

| rousz a răspuns:

Buna! iubita mea oameni din acestia sunt pretutindeni, nu-i poti schimba si nu le poti da un antidot sa se vindece, traim intr-o lume perversa si rea! incearca sa ignori si sa nu bagi de seama tu stii cum esti nu cum vor ei sa fi! discuta cu parintii tai si poate te vor intelege, iar colegii stai linistita, candva roata se va intoarce!

| BlitzLikeXd a răspuns:

Numa ca ei faca asa dar nu inteleg nimic asa fac ei cand te insulta sau asa ceva sau copii mai de clasa 2-3 mai injura de astea. Eu sa zic sa vorbesti cu parintii tai descihis si sa le spui sa se mute la alta scoala insa ai scapat de scoala respectiva si trebuie sa treci peste asta

| SadBoyForever a răspuns:

La fel mi s-a intamplat si mie in liceu, din a 9 a colegii mei isi bateau joc de mine insa eu i-am spus dirigintelui in a 10 a si mai incolo au incetat sa imi mai faca ceva eu zic sa le spui parintilor tai sa nu mai stai sa suferi succes si fi mai tare

| roxanabarnoiu a răspuns:

Te inteleg perfect si eu sunt jignit ade colegii mei prosti(scuze da asta e adevaru)n-ai ce face ew am venit si cu mami la scoala am spus si la diriginta.nu te poti intelege cu oamenii pesterilor.asa ac e mai bine sa-i jignesti si tu

| CiocolatzicaCalda explică:

Apropo, cand incerc sa le spun si eu ceva, ei spun: Ce ai fa? crying

| Butnariu_Ana-Maria_1982 a răspuns (pentru CiocolatzicaCalda):

Da stiu ca de multe ori parintii cred ca proprii copii exageraza dar tu trebuie sa iei atitudine si sa le explici parintilor tai ca problema pe care o ai tu la scoala cu colegii chiar este grava, ca nu este doar un moft sau eu stiu mai ce. Trebuie sa te intelegi mai bine cu mama sau cu tata trebuie sa vb cu unul din parintii tai trebuie sa iti faci curaj si sa le spui ceea ce ai pe suflet asta e pentru binele tau crede-ma stiu ai spus ca esti timida dar la astfel de cazuri trebuie sa iti spui punctul de vedere sa te faci ascultata

| CiocolatzicaCalda explică (pentru Butnariu_Ana-Maria_1982):

Pardon, colegii imi spun: ce ai fa? Parintii nu imi spun asa. Ei mai mult imi spun: hai lasa-ma cu vrajelile astea.

| Burciu_Emilian_1991 a răspuns:

Daca toata clasa iti zic cuvintele astea inseamna ca stiu ei ceva laughing)))

| ReViNeMaScAtii a răspuns (pentru Burciu_Emilian_1991):

Eu daca ti-as zice acuma ca esti o laba trista care cauta sa se bage in seama inseamna ca stiu eu ceva?