| Madalina_4750 a întrebat:

Am o mare problema cu parintii, nu ma lasa afara peste ora 21, de plecat la mare sau la munte fara ei e ceva imposibil.Mentionez ca peste o luna si un pic o sa implinesc 20 de ani si ca am un iubit de aceeasi varsta cu mine si suntem impreuna de aproape 2 ani.Help!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, esti deja majora si poti sa faci ce vrei cu viata ta, inteleg ca poate sunt ingrijorati pentru tine, dar nici chiar asa in plus la ora 21 e totusi prea devreme, incearca sa vb cu ei si sa ii faci sa inteleaga ca esti deja destul de mare si ca sti sa iti porti de grija si singura...

13 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Doamne fereste! Explica-le ca ai si tu o varsta. Daca as fi in locul tau cred ca m-as muta singura, cu sau voia lor.Rebela... cu cauza! big grin

| eewan a răspuns:

Punele melodia lu sorinele am facut 18 ani ceva de genu
http://www.youtube.com/watch?v=dO6auFapZQY
serios nu stiu ce sa zic:| ei doresc sa te aibe aproape si sa te ajute. dar cred ca au intrecut masura. sau ai crescut tu prea repede:);)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Explica-le ca esti majora! Spune-le ca ii vei ajuta si ii vei vizita cat de des poti! Spune-le ca intotdeauna vei fi copilul lor si ii vei iubi intotdeauna! EXplica-le ca nu poti locui cu ei pentru totdeauna dar ca ii vei iubi mereu si ca nu ii vei parasi sau uita niciodata! Spune-le ca trebuie sa iesi in lume sa cunosti oameni noi si ca intr-o zi v-a trebui sa te casatoresti!

| Mixed a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa le exlici ...ca fetita lor a crescut...

ar trebui sa te inteleaga ...si ora 21 e prea devreme...

mu-ta-te cu prietenul tau .si incearca sa iti construiesti viata ta ...parintii tai vor intelege mai tarziu daca nu acum...

:*
bafta

| denisa_4752 a răspuns:

20 ani? Doamne fereste, mi se pare ingrozitor! imi pare rau pentru tine.nu uita ca esti majora si poti decide singura ce e bine si ce nu pentru tine! ai drepturile tale si trebuie sa pui piciorul in prag! eu am 17 ani si un prieten de 3 ani si ies unde vreau, cand vreau si pana la ce ora vreau! chiar ma uimit cazul tau...nu uita esti majorahappy

| EUSIATIT a răspuns:

E grav daca parintii nu te inteleg daca erai mai mina da dar acum esti majora si ai dreptul sa faci ce vrei dar cu cap vb cu ei si explica-le daca nu vor incearca sa gasesti o persoana din fam care este mai mare sa vb pers resp cu ei succes

| DeeDee_1261 a răspuns:

Pai asta nu e ceva normal tu ai deja penste 18 ani trebuie sa te lasa unde vrei cand vrei si unde vrei...Trebuie sa stai de vorba serios cu parintii tai si sa le explici k nu mai ai 13 ani sa mergi acasa la ora 21...Succes!:*happy

| pepenerosu a răspuns:

Aah... ce caz ciudat.si eu care credeam ca pe mine ma lasa putin pana la 10 desi am 15 anihee hee. Cum ziceau si ceilalti.Esti majora, ai voie sa faci ce vrei. Poti sa le spui ca esti in siguranta cu iubitul tau.adica cred ca pana acum si-au creeat o parere despre el...Nu mai esti fetita mami si a tati. You're a big girl now happybig grin

| krysy a răspuns:

OMG... e chiar exagerat...eu am 11 ani si am voie afara pana la 21:30 pentru ca mie p strada sunt multi tigani desi unii de varsta mea stau si pana la ora 23 si explica-le si u ca esti majora, vaccinata si ai nevoie de libertatea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm.in aceeasi situatie sunt si eu... poate ca tu reusesti sa comunici cu ei... daca le spui ce te deranjeaza... te asculta? asta e un pas fff important pentru a-ti rezolva prolema. daca printii tai sunt deschisi.si te asculta...atunci ai un atuu. vorbeste cu ei. explica-le. fa-i sa aiba incredere in tine... spune-le..."uite mama...ies acum in oras...si spune-mi tu ora la care sa vin acasa si eu vin". fa de cateva ori asa.si o sa vezi ca o sa prinda incredere in tine... dar la ora respectiva sa fii pe usa...eu am incercat toate solutiile ...si ...nu am rezolvat nimic. poate tu o sa reusesti.Ai grija de tine.si incearca sa comunici cu ei.

| manvswild22 a răspuns:

E greu cu parintii astia... poate ca pe vremea lor nu aveau curent electric si nu era lumina afara si de aia nu ii lasau parintii lor laughing. Eu am 17 ani si mama-mea ma lasa pana la 12-1 in vacanta, cateodata veneam chiar foarte tarziu(4-5). Nu are treaba cu mine atata timp cat stie cu cine si unde sunt, raspund la telefon cand ma suna si nu o trezesc cand vin acasa big grin...acum depinde si de parinti. Tu esti majora si parintii tai ar trebui sa se impace cu ideea ca ai crescut si trebuie sa ai mai multa libertate.Scuze ca zic asta dar stiu copii de 7-8 ani care stau mai tarziu in fata blocului...

| D3a7n8i a răspuns:

rolling on the floor))) wow ce parinti ai. Doamne eu am 11 ani si ma lasa in excursii singuri si afara ma lasa pana la 3 dar pe mine nu ma lasa jocuri violente:CS ce naibi crying(((

| teonel2 a răspuns:

OMG...ai niste parinti foarte grijulii, insa... uneori, ce e prea mult strica! Fii deschisa in fat lor si spune-le ca programul acesta e exagerat. Uite, am 11 anisi peste 2 saptamani merg in excursie de doua zile, SINGURA! Afara stau si pan la 10 noaptea, dar asta nu e important.Trebuie sa comunici cu ei.Nu fii prea dura, ca poate atunci o sa zica:Fata asta nu stie cate am facut pentru ea!
O zi buna sa ai!