Prapadit! Vorbeste serios cu el, daca nu iti arata ca te iubeste si nu tesimti iubita [ nu prostita] atunci da-i papucii ca mai sunt destui in lumea asta! Si mincinosi, sa nu mai zic, cati sunt! Daca a facut asa ceva, minte, nu mai poti avea icnredere in el. Eu te-as sfatui sa incep isa iti cauti deja altul. Altii se despart dupa ani de zile, tu nu poti acum dupa 2 luni? Hai ca poti, stiu ca poti
Nu este in regula daca l-ai prins cu minciuna. Gelozia ta si nesinceritatea lui ma fac sa cred ca relatia vostra nu are nici un viitor.
Buna! Faptul ca a alintat-o si i-a spus la multi ani poate insemna nimic. De fapt, cum a alintat-o? Si pana la urma conteaza? Tine-l aproape de tine si daca te descopera, poate ca nu-i mai arde de altele. Sau poate ca lui oricum nu-i arde dar tu-ti faci griji degeaba. Nu stiu cum iubiti voi, dar daca iubiti cred ca lasati gelozia si trecutul in urma.
Baietii au slabiciuni. Nu-ti darui tot sufletul pe tava, si arata-te indiferenta cand face lucruri de genul asta. Daca vezi ca exagereaza, plateste-i cu aceeasi moneda.
Va mulțumesc pentru raspunsuri, sunteti cei mai tari.
Am vorbit cu el si a spus ca i-a fost frica sa nu ma supar, sa nu cred eu altceva.A recunoscut ca dupa ce s-au despartit au mai vorbit deoarece se tot intalneau pentru ca el e prieten cu fratele ei(au jucat fotbal la acceasi echipa).
Pai...depinde.Cum se comporta cu tine? Isi arată afecțiunea fata de tine?(întreaba-te in gând, nu vreau sa intru in viața ta personală ) dar cel mai bine ar fi sa discuți cu el.