La 15 anisori cam tot se zboara se mananca!
Asa si cu ala casatoritul, care iti vinde gogosi ca s-a insurat asa de dragul insuratorii si a facut si doi copii, dar el nu-si iubeste nevasta si copii dar nu s-ar da in laturi sa aiba sex cu una de 15 anisori...
Daca afla taica-tu te omoara, ca la arabi nu se accepta sa-i aduci rusine asupra lui si afamilie daca te duci dupa un alt barbat insurat.
Asa ceva este total inaccpetabil si este extremd e urat daca ala insurat nu ti-a spus asta pana acum ba s-a maisi dat la tine.
Te sfatuiesc sa-i spui attalui tau d eurgenta si el sa vorbeasca cu pedofilul ala, care se da la tine.
"Am 15 ani și m-am îndrăgostit de un iordanian de 30 de ani, căsătorit și cu doi copii"
Dacă și el se simte atras de tine și acționează în sensul ăsta, atunci este un pedofil cu care nu ar trebui să ai nicio treabă.
Iar dacă doar tu ești atrasă de el, atunci ar trebui să înțelegi că ai doar 15 ani și "atracțiile" la vârsta asta durează puțin. Însă greșelile pe care le poți face ca urmare a unei atracții adolescentine pot avea consecințe pe viață.
Ai 15 ani, te îndrăgostești la primul pup pe frunte.
Termină școala, asigură-te că părinții te sprijină financiar, și vino în România sub pretextul unei facultăți aici. Te întorci în țara ta, îți formezi anturaje și dacă e să pleci, măcar alege pământ european, ca să te integrezi mai ușor.
Bărbățelul tău nu o să își lase familia pentru un copil, și nici nu o să mai corespundă criteriilor tale, peste câțiva ani.
E trist că ai o părere atît de proasta despre femeile arabe. Dar ar trebui sa te gindesti că și femeia acelui om de care te-ai îndrăgostit e om, cu emoții, sentimente pentru cel care tu îl vrei doar pentru tine. Eu zic sa te pui in situația ei, oricît de "nașpa" ar fi ea ca femeie. Ți-ar place ca atunci cînd vei fi măritată, și vei avea doi copii, sa vina una, o americanca, și să îți fure soțul pe motivul că româncele sunt nașpa?