In Biblie scrie:Va lăsa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta lui'. Ai facut o mare greseala sa te muti cu el fara casatorie. Cine se muta fără căsătorie nu are o relație binecuvântată de Dumnezeu si aooi ca mirati de ce nu iese bine. Umele mame isi tratează fiii pe post de soti(unde e tatăl lui in toata povestea asta?) Un bărbat care nu alege el sa se desprinda de mama nu poate avea o relație fericita cu sotia lui.o Nu ai cum sa il constrangi. O prietena a mea a divorțat ca si după căsătorie el o suna mereu pe mama sau sarea la orice ora din zi sau din noapte sa o duca pe mama oriunde suna ea ca are nevoie, indiferent in ce acțiune se aflau ei.
Eventual ii spui :*Daca vreodată te hotărăști sa ai o relație in care soția ta sa fie pe primul loc, inaintea mamei si mai sunt libera, poate mai discutam, dar asa nu are rost, eu mariaj in trei nu doresc.
"am fost in concediu in Romania, si cat am stat in tara am stat separati pentru ca el nu a vrut sa stea la mine. "
Ati venit in tara si ati stat separati?
"mi- spus multe lucruri urate din cauza ei (mi-a spus si ca ma omoara pentru ea, ca ii taie capul la toata familia mea pentru ea"
L-ai provocat de a ajuns sa faca astfel de afirmatii?
Cati ani are iubitul asta al tau?
Ce sa iti spunem? Mai bine spune tu bogdaproste ca nu te-ai maritat cu el si fa bine de fugi de specimenul baiatul mamei. Nu-i cazul sa il mai bati la cap ca nu vei rezolva nimic. Doar FUGI!
Daca este asa cum spui, nu-i bine de loc. Nu se poate intemeia o familie pe asemenea relatii. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti daca puteti merge mai departe impreuna, inainte de a va casatori. O familie este formata din sot, sotie si copii, nu include parintii.
Asemenea cuvinte si expresii sunt de neacceptat.
Dacă mama lui la sponsorizat toată viața lui, atunci este băiatul lui Mămica lui! 100%la100%! Așa se comportă "băieței" crescuți sub aripa Mămicilor!, lor până au ajuns să-și bată joc de soțile lor! Comparandule cu Mămicile lor! Având impresia că, lise cuvine totul dacă părinți lor le-au oferi totul pe tavă! în orice privință!
Nui normal săte amenințe cu moartea! dacă îl va "deranja o chestiune, prin faptul că iai răspuns ceva "greșit" sau ce nu-i convine lui despre Mămica lui! ar fi în stare să-ți facă rău! Doamne Dumnezeule ferește!
Nu se comportă deloc adecvat, și normal! pentru un adult! într-o relație cu o femeie!, ce este logodit! și Soția! lui, Nu Mămica lui! Se comportă grav! de rău și anormal! cu tine!
Nu rămâne cu un astfel de "om" într-o relație ce te amenință! cu moartea! "oamenii" ăștia nu sănt normal! și au probleme grav! De tot!