Pentru cei ce plangi.nu te merita. Imbarbateaza-te si treci peste chiar daca sis eu stiu sentimentul. Un nou partener de viata rezolva totul
Ai o problema atat de mare incat o poti rezolva in vreo 2 zile.
Aplica reteta asta: se ia una bucata incredere in sine, o lingura de buna-dispozitie si nu uita de ingredientul magic: sa fii prietenoasa... daca reusesti, in scurt timp o sa roiasca oamenii in jurul tau, dar ca sa nu mai patesti ca inainte, incearca sa fii un pic mai selectiva cand iti alegi prietenii si e de preferat sa ai mereu rezerve in ceea ce priveste increderea ta in ceilalti.
Lumea nu s-a terminat aici, capul sus!
Si eu am patit asta, crede-ma! Dar am avut si o alta mare problema in afara de astea...a trebuit sa iau o decizie foarte importanta cu privire la ceva anume care a lasat urme in viata mea...se pot intampla chestii mult mai rele draga mea crede-ma, zi multumesc ca nu iti lipseste o mana, un picior si ca esti sanatoasa! Iubiti si prieteni se gasesc! Alta data fii si tu mai atenta pe cine alegi sa iti fie alaturi! Vorba aia.niciodata o problema nu vine singura. Oricum nu ai de ales, va trebui sa treci peste intr-un fel sau altul. Nu fi dezamagita, nu te-a meritat nici unul din ei! Bucura-te ca ai scapat de o epava.Fi zambitoare si crede in tine!
Daca o sa fii zambitoare o sa atragi noi prieteni si noi pretendenti. stiu ca e greu sa fii zambitoare, dar daca reusesti asta, totul e posibil
Draga mea, cu totii poate ca mai trecem prin astea.Prietenii vin si pleaca,dar numai cei adevarati raman, din cate am vazut te-au dezamagit.
Cei ai putea face? Pai poate eu nu sunt in masura pentru a da sfaturi dar,ai putea sa-ti faci noi prieteni(pe retele de socializare, pe facebook, twitter etc), poate chiar unde locuiesti tu. Uite ca sa poti depasi despartirea ai putea sa vorbesti cu mama ta sau sa mergi la un pshiholog(nu imi bat joc de tine) dar el poate te ajuta. Spre ca ti-am fost de ajutor si nu uita Zilele acestea poate sunt mai grele dar vine si soarele.Bafta si nu mai fi trista.
Le dai prea multa importanta lor decat tie. facand asta devi un om slab, fara suparare.adica ceilalti de care te-ai despartit nu dau 2 bani pe situatie si tu te consumi in locul lor.e important sa lasi lucrurile sa treaca, nu astepta sa ti se dea ceva inapoi, sa ti se recunoasca efortul de prieten.incearca sa inchei etapa asta pentru ca evident nu se mai potriveste cu viata ta asa ca inchide usa si schimba discul,fa "curat" in viata ta, sterge praful si inceteaza sa mai fi cine erai, transforma-te in cine esti.asta e,prieteniile si dragostea nu sunt eterne,nu in lumea noastra, incearca sa intelegi asta si la urmatoarea situatie de genu o sa fi mai puternica si o sa treci usor prin despartiri, evitand un colaps emotional.eu zic ca altceva nu ai ce sa faci,chiar daca te impaci cu toti, increderea ta in ei dispare cu vremea pentru ca, cine te dezamageste o data fi sigura ca e posibil sa o faca si a 2-a oara si tu o sa stii asta creandu-se astfel paranoia si o sa va certati intr-una.
Esti tanara, ai tot timpul din lume ca sa iti faci noi iubiti. Nu te ingrijora, cu totii ne gasim jumatatea. Cat despre prieteni, ei vin si pleaca. Nu vei gasi niciunde un prieten adevarat (decat in cazuri rare), insa incearca sa fii cat mai sociabila, mai deschisa cu toti. Chiar si cu cei pe care nu ii agreezi. Comunica cu ceilalti, iti vei rezolva toate problemele. Insa nu uita de familie. Pe ei nu ii vei pierde niciodata, si te iubesc asa cum esti. Si eu am trecut prin asta. De putin timp mi-am pierdut prietena cea mai buna, insa am trecut peste asta, si am inceput, treptat, sa-mi fac prieteni noi.
Calmeaza-te, totul o sa se rezolve in timp .
Gresit nu este adevarat.Te ai pe tine, tu esti singura persoana.O sa isi dea ele si el seama pe cine au pierdut.Considerate si fi mereu o persoana puternica deoarece asa poti trece peste orice.
Lasa si tu un id ceva sau un cont de fb sa mai conversam daca vrei si iti face placere sa vb
Stiu cum te simti aceeasi problema am avut si eu anul trecut my ID is katy_katy15 sau caty_zahi daca vrei sa vorbim sunt un bun Psiholog *(am 12 ani nu-s profesionist )
Si eu am trecut prin asta. Stiu ca este un sentiment foarte neplacut. Mai ales si cand prietenele te lasa balta. eu le-am avut macar pe ele. Eu mi-am propus sa ii demonstrez iubitului ca sunt mai buna decat oricare, iar dupa un timp ne-am impacat. Bineinteles, intre timp mi-am facut curaj si am iesit cu cine apucam [ma refer la colegi si prieteni buni, sau prieteni din copilarie] in cluburi, discoteci. Timpul trecea mai repede, cat aveam ocupatie. Incearca sa itigasesti o ocupatie. apuca-te de ceva.
Un sport, un puzzle cu multe piese, orice ti-ar distrage atentia. Analizeaza motivele pentru care nu mai esti cu iubitul tau, expune partile bune si slabe pe o hartie. poate, la urma urmei, nu a fost sa fie. [mersi pentru sfatul tau, m-ai mai linistit]. Contacteaza-ma daca te pot ajuta cuceva. Ai grija de tine
Fii tu isati si incearca sa intri in noi grupuri pentru ati face noi prieteni nu e chiar asa greu adica trebuie sa fii tu insati si de partea cu prietenul trebuie da fii tare
Alexandragabriela93 întreabă: