Pai mergi la un medic veterinar repede. daca smoala e calda il pote arde...Acolo ti-l va tude sa-u detin o solutie...pentru.cati va banuti sau deloc depinde de medic, sau asistent.nu pierde timpu e pacat este un sufletel.o vietate, nu sta indiferenta la durerea lui.pup.si GRABESTETE.
Imi pare foarte rau, ai dreptate cu faza cu iubitorii, iubesc foarte mult cateii ma rog in special animalele de companie. Eu zic neaparat sa il duci la doctor pentru ca tu nu stiu ce ai putea face in privinta asta deci cat mai repede dus la doctor daca nu imi pare foarte rau dar nu se mai poate face nimic!
Poti sa il bagi in apa fierbinte.
asfel smoala se va topii.
dar. mergi si la doctor.
!
Si eu stiu ca se curata cu motorina,dar dupa trebuie dus la Medic, sa-r putea sa fie prea tarziu... Daca Smoala a fost fierbinte va muri, daca nu e un medic sa-i injecteze ceva.de salvare.
Du-te cu el la veterinar...acolo tipul ala ti-l va tunde cat e necesar.nu te pune tu sa-l tunzi
Incearca sa-l razi cu masina de tuns.asa smoala se lua cu tot cu parul.Sau daca nu tunde-l cu foarfeca.
Eu sunt iubitoare de animale. incearca sa-l linistesti, du-l la veterinar, fa ceva cat mai repede!
Heii! Am inteles ca smoala se curata cu motorina sau benzina, ai putea sa incerci. Sper ca te-am ajutat
Multumesc mult pentru raspunsuri.Am incercat sa-l tund ca se poate daca se mai usuca...motorina il arde...off
Normal ca stiu ce inseamna paranoic, draga mea, altfel nu m-as mai fi folosit de acest cuvant.In loc sa faci corectiile astea, ma-i fi putut ajuta cu acel suflet mic...