Prietenia adevarata nu depinde de distanta. O prietena adevarata iti va ramane la fel de prietena chiar si daca vorbiti o data pe an, va fi mereu acolo sa te sustina la nevoie. Daca prietenia voastra nu rezista, inseamna ca nu e adevarata si, deci, nu ai pierdut nimic.
Iesiti mai des impreuna in weekenduri, vacante, si fa-i cumva sa vorbiti cat mai des si mult dar nu forta daca vezi ca n-are chef intr-o zi.
Stii cumva povestea drobului de sare? Pentru ca ti se potriveste al naibii de bine!
Citeste povestea aici si sper ca vei intelege de ce-ti spun ca ti se potriveste:
http://www.neamt.ro/cmj/Creanga/Prostia_omeneasca.html
Adica frica mea e neintemeiata?
Se va răci unde nu e dragoste. Dacă e dragoste din partea amândurora ar trebui să puteți duce relația chiar dacă sunteți peste mări și țări altfel vă mințiți reciproc și pe voi înșivă.
Un proverb spune ca prietenul adevărat iubește oricând, iar în nenorocire ajunge ca un frate.Deci dacă sunteți cu adevărat prieteni, nimeni și nimic nu va putea interveni între voi.
Pe prietena mea cea mai buna nu am vazut-o de un an de zile si pastram legatura de parca ne-am fi vazut ieri. Grijile tale nu au niciun temei, daca chiar sunteti prieteni buni nu va va sta niciodata nimic in cale