| Jack99 a întrebat:

Am o mare temere zilele astea, cea mai buna prietena a mea si cu mine nu mai suntam colegi de grupa si imi e frica ca relatia noastra se va raci, noi ne am imprietenit foarte repede si imi e foarte frica ca o sa pierd sa se va schimba relatia pe care o am cu una din cele mai importante persoane din viata mea. Desi am mai petrecut timp impreuna de atunci vorbim in continuare, imi e frica ca pe viitor se va schimba. Voi ce parere aveti si daca aveti ceva sfat as fi mai mult decat bucuros daca l-ati impartasi cu mine. Mersi.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prietenia adevarata nu depinde de distanta. O prietena adevarata iti va ramane la fel de prietena chiar si daca vorbiti o data pe an, va fi mereu acolo sa te sustina la nevoie. Daca prietenia voastra nu rezista, inseamna ca nu e adevarata si, deci, nu ai pierdut nimic.

| Adry05 a răspuns:

Iesiti mai des impreuna in weekenduri, vacante, si fa-i cumva sa vorbiti cat mai des si mult dar nu forta daca vezi ca n-are chef intr-o zi.

| Violleta2022 a răspuns:

Stii cumva povestea drobului de sare? Pentru ca ti se potriveste al naibii de bine!
Citeste povestea aici si sper ca vei intelege de ce-ti spun ca ti se potriveste:
http://www.neamt.ro/cmj/Creanga/Prostia_omeneasca.html

| Jack99 explică (pentru Violleta2022):

Adica frica mea e neintemeiata?

| T0T a răspuns:

Se va răci unde nu e dragoste. Dacă e dragoste din partea amândurora ar trebui să puteți duce relația chiar dacă sunteți peste mări și țări altfel vă mințiți reciproc și pe voi înșivă.

| danay72 a răspuns:

Un proverb spune ca prietenul adevărat iubește oricând, iar în nenorocire ajunge ca un frate.Deci dacă sunteți cu adevărat prieteni, nimeni și nimic nu va putea interveni între voi.

| Ana9999 a răspuns:

Pe prietena mea cea mai buna nu am vazut-o de un an de zile si pastram legatura de parca ne-am fi vazut ieri. Grijile tale nu au niciun temei, daca chiar sunteti prieteni buni nu va va sta niciodata nimic in cale