Explica-le frumos dorinta ta si asculta parerile lor. Ei te cunosc cel mai bine si stiu mai bine care sunt riscurile unei astfel de plecari. Chiar daca tu crezi ca ai sa te descurci poate nu te-ai gandit la toate aspectele. Vezi tu: "Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din târg." Poti da de probleme neprevazute. Strainatatea nu e doar lapte si miere pentru români.
Te descurci aici dar acolo printre straini nu mai este acelasi lucru. Nu stii peste cine dai sau cine te angajeaza. Mai ales ca banuiesc ca nu stii sa faci mai nimic. E bine sa pleci cu cineva cunoscut si de incredere.
Pot sa lucrez la salon în orice domeniu am diploma pentru orice mai ales pentru străinătate dar sa lucrez la un salon aici nu mi merita. Vreau sa imi strang bani sa imi deschid. Aici am clientele care imi vinn acasa Iar limbile cunosc la perfecție 7. Am mai fost plecată la muncă dar cu e
Ok. Ma bucur. Succes!
Atunci spune-le ca ai deja un job asigurat si ca o sa iti fie mult mai bine acolo din punct de vedere financiar. Desi la 19 ani ar trebui sa te gandesti la o facultate.dar nah, e alegerea ta. Pana la urma ei nu te pot impiedica sa pleci daca tie ti s-a pus pata.
Ai grija sa fie legala toata treaba si sa ti se faca acte.
Sincer le explici de ce trebuie sa pleci, ca nu ai ce face pana acum in tara.
Totusi sunt de parere ca nici in Eu nu mai este ca inainte?, atatia oameni de nisip pe acolo.
Oricum tu stii ce anume ai de facut
mateia320 întreabă: