Rottweiler-ul e perfect, dar nu pentru casa!
Il chinui, zau asa.Are foarte multa energie,are nevoie sa alerge,sa sara liber,sa se joace,in casa va fi constrans mereu!
Da,il poti lasa sa intre in casa,dar numai la permisiunea ta!
Daca vrei sa te iubeasca si sa te asculte,ia un mascul,intotdeauna va adora stapana femeie sau fata!
Invata-l bun, fa-i vaccinurile si deparazitarile si nu sta la discutii, ia-l!
Chiar e. Se va usura peste tot. La inceput e clar ca asta se va intampla... pana cand probabil il vei invata tu intr-un fel! eu zic ca e prea mlta munca pe capu` tau si al mamei tale.si prea multa grija.mai bine undeva la tara... succes
Daca stai la tara e bine sa ti caine, insa nu in casa e foarte greu repet mai ales la inceput cand se usureaza peste tot . si nu o sa ii convina mamei tale, mai bine ii faci o casuta afara in curte.
Sall... Daca chiar vrei si mama ta vrea cumparati-l. Iati-l de pui deoarece il poti invata comenzi. Si verisoara mea are un rottweiler Femela si a luat-o cand era pui Chiar nu este agresiva Deloc!, Dar daca atunci cand ti-l iei si unul din parintii tai nu mai e de acord ptk e agresiva exista 2 modalitati: 1. Pune-i botnita, 2 da l inapoi si i ati un caine pe nume : Jack terrier E foarte scump si eu am unul Si de cand avea 1 an nu mi a provocat nici o problema in casa.
Sunt niste caine frumosi dar si scumpi rottweileri! Depinde de unde il iei daca ai vreo ruda si doreste sa ti l dea pe gratis ia l si nu mai sta la discutii cu el. ż
Este ideal sa il tii in casa. Pare ciudat? E mai mult decat logic de fapt!
Situatie: un caine de apartament este scos de cel putin 2 ori pe zi la plimbare, corect?
Un caine la curte nu este scos la plimbare. uneori deloc.
Pentru ei nu conteaza cat de mare este "cusca" ci cat de mult se pot plimba si juca cu stapanii lor. Si din acest punct de vedere, cainii de apartament sunt mult avantajati. Mult succes!
Si sora mea a crescut aceasta rasa de caine in casa. inca de pui, da se usura in casa dar la invatat sa nu mia faca asta. cat e mic e asa de scump. cand e de pus bradul de craciun se juca cu globurile...nu e imposibil,. trebuie doar sal inveti unele lucruri! e foarte afectuos cu stapanul sau daca il cresti de pui
Eu cred ca da!
Si eu am avut aceeasi problema ca tine!
Daca este mic spune-i tatalui tau ca poate muri daca sta afara asta doar de incercare!
Eu am avut un puiut mic si dragut dar tata la primit in casa noaptea si ziua afara, mi-a murit cand avea 4 luni statea ziua pe soare si il vedeam mereu molesit si trist , nu aveam nici un loc cu umbra in curte.
sa ai grija de el daca iti iei unul ori ce microb il poate omora!
Pai ar fi o posibilitate
o sa ai mult de munca primele lunii, pana il inveti sa nu mai faca prin casa
si da ai putea pentru ca e un caine frumos!:*
Pai eu stau la tara...am mai avut un caine in casa si l-am invatat sa faca in baie sau sa se ceara afara...