Nu stiu daca ar avea rost sa te impaci cu el.
Eu as zice sa mai astepti un pic, sa fii sigura ca vrei sa va dati o noua sansa. Poate face el primul pas.
Pai daca el a motivat ruperea cu distanta, tot el ar trebui sa vina sa spuna "suntem aproape, suntem impreuna". Dar cred ca in realitate nu mai vrea nimic. Can nu erai acolo, i-a fost usor sa minta cu "distanta". Dar, poti sa pui pe cineva sa-l intrebe ce are de gand daca stii sigur ca nu are pe altcineva.
Cred ca trebuie sa astepti un pic sa vezi ce face el, ar fi mai ok sa iti propuna el impacarea, Este ciudat de ce nu a facut asta, mai ai un pic de rabdare
Mai bine lasă tu băiatul să facă primul pas. Dacă-şi permite sā te sarute pe frunte..inseamna ceva.Acest tip de sarut inseamna respect.Mai asteapta si fate cateodata ca se mai stinge interesul față de el sa vezi cum reactioneaza
Pai odată când am încercat sa îl ignor puțin sa vad cum reacționează a venit la mine și a spus ceva de genul "Nu ma bagi în seama? Bine atunci.". Nu îmi mai amintesc bine dar asa ceva a zis. Și apoi se ferea de mine și se făcea ca e supărat, dar zâmbea
Și unii băieți sunt orgolioși și prea mândrii ca facă un asemenea pas chiar dacă ar vrea sa îl facă.
Lasa-l pe el sa vina, chimia din partea ta este asa ca asteapta sa explodeze ca o sa se intample daca el nu are pe alta, te asigur