| NothingImportant200 a întrebat:

Am o mica mare problema. Astazi am iesit cu o fata pe caldura de pe 1 la 2 si cand am ajuns acasa muream de cald, ma batuse soarele in cap ( cred ca am facut si insolatie) si eram si nemancata. Cand am ajuns acasa tata m-a pus sa iau paine pentru el. I-am zis ca nu m-as duce pentru ca eram moarta de cald, de foame si sete. Am inceput sa mananc si aveam intentia sa ma duc dupa ce mananc eu, dar s-a dus el si a inceput sa tipe la mine ca el se duce dupa paine, dar nu mai vine cu mine la tenis ( ramasese sa merg sa joc tenis cu el ). Eu de abia asteptam sa merg la tenis. Cum as putea sa-i zic ca vreau enorm de mult la tenis?
P. S : A zis sa nu il mai rog ca nu vom merge si chestii de-astea si intotdeauna eu am facut tot ce am putut pentru el, dar cand n-am putut, n-am putut.
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Flafy1920 a răspuns:

Tu: tati eram foarte obosita era foarte cald nu te supara pe mine te rog frumos. chiar ma simteam foarte rau. si vreau foarte mult sa mergem la tenis. si vezi si u abureli de genu:stii ca tin la tine si chiar aveam intentia sa ma duc dupa ce mancam. si chestii din asteabig grin sper ca te-am ajutatbatting eyelashes bafta

4 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

E greseala lui stai linistita pentru ca asa te-a format.Eu cind le spun sa faca ceva alor mei nu cred ca o califica cineva drept "rugaminte".

| fanJBfan a răspuns:

Spune`i ca iti era rau... si iti era f foame... cere`ti scuze si zi`i ca nu se va mai intampla.happy. sigur veti merge la tenis. meci placut!:* funda?:X

| misteralexutzu a răspuns:

Explica-i situatzia si asteapta putin, o sa inteleaga si o sa mearga cu tine la Tenis!

| Andreea14_1918 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el si sa iti ceri scuze.sa ai promiti ca nu se va mai intampla si sa ai spui cat de important este tenisul pentru tine incearca sa ai faci compromisuri cred ca va functiona!