Daca nu i-ai spus lui Cosmin intentiile tale, ca nu vrei nimic cu el, e... de jale. Daca cei doi au vorbit, si Cosmin crede ca tu vrei, iar e de jale. Pentru ca Andrei va crede si el ca tu vrei, si atunci se va trage deoparte. Si orice ai face, va crede ca Cosmin e mai important decat el pentru tine. Concluzia: cand mai vorbesti cu un baiat, spune-ti clar intentiile din start.
Am avut asa doi amici buni. Eu nu am fost cu ei in acea perioada decat la inceput, cand venise o americanca si stateam toti mai mult impreuna. Eu am iesit din grup, iar cei doi au bagat de seama ca americanca ii simpatiza, se purta un pic mai ciudat fata de ei. Era clar ca avea ceva fata de unul. Dar cei doi nu realizau care din ei era. Ea incerca sa mascheze purtindu-se la fel cu amindoi. Si atunci au supus-o la un test, ca sa vada de care ii place. Si cand au descoperit, celalalt s-a tras la o parte. Azi amicul e in America, casatorit cu acea americanca Asta e un caz fericit. Ca cei doi erau prieteni foarte buni. Insa pot aparea complicatii daca se cunosc si ambii atenteaza la inima ta.
Cert e ca trebuia sa iti faci intentiile clare cu privire la Cosmin. Asa faceai o delimitare clara intre cei doi. Si atunci puteai vorbi oricit cu Cosmin, era doar un amic, si sa astepti ca Andrei sa se trezeasca.
Cati anisori ai?
Pari foarte micuta de varsta, sau esti o adolescenta "mai" imatura, odata ce nu esti capabila sa decizi pe cine vrei, parca te joci cu papusile, nu cu oameni si sufletele lor.
Ce faci tu se numeste magarie,adica nu esti serioasa deloc,ranesti oameni,chiar daca nu ai intentia asta.
Cind cauti un barbat,atentie barbat nu persoana mamsculina,atunci din start cauti sa iti arati intentia.
Daca ai vazut de la inceput ca X nu iti place ca si barbat,ai observat ca ala te place ca femeie,atunci trebuie sa-i spui pe loc,frate imi place de tine ca amic,ca persoana,nu ca si barbat.
Daca faci asa,atunci stie omu ce sa faca, ori daca el continua tot asa, este riscu lui, dar cel putin ai fost cinstita.
Alantu iti place ca barbat, dar nu-ti place ca si persoana, caracter.Deci esti in postura aia, alergi dupa 2 iepuri si nu prinzi nici unu
Bine faptul ca nu prinzi pentru tine nu e nimic,dar pentru ala pe care il tii ca amic fara sa-i spui,pe ala o sa il ranesti,de aia iti zic asa direct,esti o femeie nesimtita sau rea,nu conteaza ca nu ai intentii rele,conteaza ca ranesti oameni de treaba asa cum tu singur ai spus ca este acea persoana.
Asa fac femeile,cand gasesc un om bun pe ala il ardeti cel mai rau,pe "golani" aia ce va plac ca barbati,dar care nu-s buni de nimic,va ard aia pe voi apoi veneti si va plingeti ca nu mai sunt barbati de treaba.
Deja nu mai poti sa repari nimic,esti etichetata esti o femeie rea,asta e clara,adica nu esti buna,asta e clar.Dar e alegerea ta ce faci,insa stai linistita ca iti va veni rindul,viata nu iarta pe nimeni.
Poti sa ma injuri dar asa e bine sa spui omului in fata direct cum este,ce face,atunci cand vezi.
Mai ai tupeu ala,nu mai zic de care sa apari pe aici sa ceri sfaturi,cum dreacu sa intrebi public ce rahaturi faci?
Am spus mai sus ce ar fi trebuit sa faci.Ce sa faci acum? Sa fii sincera cu ala ce deja l-ai ranit,doar ca el inca nu stie, o sa afle cai ranit, acum cand o sa-i spui asta daca o sa ai curajul asta.
Ma tem ca nu ai curajul sa-i spui ca nu-l placi ca barbat, pun pariu pe ce vrei.
Deci indiferent ce o sa zica careva pe aici, tu nu o sa faci decat ce stii tu mai bine, adica ce ai facut si pana acu.Plingi dupa ala ce-ti place ca barbat sil duci cu vorba pe ala care are caracter bun, dar care nu te atrage ca si barbat.
Naspa dar asa e viata.stai linistita ca esti printre femeile alea majoritare,asa fac majoritatea femeilor, poate si la barbati e cam tot la fel.
Rari gasesti oameni sinceri si cinstiti, rar, eu pe aia ii consider oameni, pe restul vorba lu Dinica : Populatie multa, oameni putini
Dragă omule bun, este strict problema mea ce întrebări pun eu pe platforma asta, pe care apropo oamenii pun întrebări. Dacă nu îți convine și ai tu în general o problema cu femeile unde este vina mea? Nu îți place, nu răspunzi!
Sunt persoane care nu au de unde să ceară sfaturi, dar ce sfaturi de la o persoana ca tine.
Am zis eu ca nu ai voie sa intrebi? E ok nici nu ma asteptam sa pricepi ceva din ce am spus.Asa is romanii inteleg in gura.Sa ceri sfaturi pentru ce anume? Sa faci magarii, du-te si cere sfaturi la psiholog
Tiam dat cel mai bun sfat, altul mai bun decat am spus eu nu este.Deci sfatul este -sa fii sincera cu ala cel tii de papagal,sa ii spui ca ai observat ca el te place ca femeie,dar ca tu nu doresti acvum o relatie cu nimeni,ca iti place sa vorbesti cu el ca amic, prieten.
Asta sa dregi ciorba, adica sa minti, dar asta e. Daca tu gasesti alt sfat mai bun ca asta, eu ma fac popa
Hotaraste-te ce vrei! Din cate vad eu nu-i vrei pe niciunul din ei.
Sa dai ghost nu e o solutie, pentru ca oamenii nu stiu ce sa creada. Fii sincera cu fiecare.
Nu am de unde sa stiu daca Cosmin i-a spus ceva lui Andrei nici daca Andrei i-a spus ceva lui Cosmin dar ia in calcul ca daca se cunosc e posibil sa fie o complicitate intre ei. Poate Andrei l-a pus pe Cosmin sa-ti scrie ca sa te testeze.
Deci afla ce vrei si actioneaza dupa cum simti. Dar nu fii duala. Alege doar pe unul din ei sau pe niciunul dar fii sincera cu fiecare.
TBuna.
Eu asta cred despre ce ai scris.
Te-ai pupa singura?
Atunci continua cu Cosmin dialogurile si o sa fie bine.
Il vezi cum te vezi pe TINE dar cineva care iti mai da ceva in plus sa te completezi +poate si relatie sexuala daca te fortezi putin in mintea ta sa,,vrei sa faci sex cu tine,, si apoi te gandesti la fel va fi sentimentul la fel.
Cu Andrei daca vrei sa-l descoperi si SA VORBITI MAI MULT, pune MISTER in ceea ce vorbiti, nu mai fi asa clara si nu mai pune dovezi in vorbe !
Si cel mai important : nu-i mai spune despre viata personala atat de mult, altfel nu v-a vrea niciodata sa le,, cunoasca,,.ii spui tu tot.
Daca faci asta, o sa vorbeasca mai mult
1. Depinde de Cât de mult timp se știu și cât de apropiați sunt
2. Probabil nu o să ii pese prea tare sau o să îi pese mai mult si.o să o ia că pe o competiție
3. Da ai fi foarte nesimtita pentru ca nu e ok să dai ghost la pers dar ce a fost cu Andrei nu a fost ghost, doar nu ati mai vbit
A=daca Andrei e sec, nu e bun
b=daca cosmin are alta parere, nu e bun
=> a+b=nu e bun niciunul, asa ca da i naibii si stai acasa sa mananci pizza sau iesi in parc cu maria