| adela999 a întrebat:

Buna am o mica problema! am 19 ani, prietenul meu are 25 și zic ca în prezent ne înțelegem super bine, dar am o mica problema la ai mei nu le convine ca vine m-ai des la mine, ca stam împreuna de la 17:30 pana pe la 00 :00 noaptea sau poate mai repede pleacă depinde.pe ei ii deranjeaza ca de ce cand vine la mine bea cate doua cafele, de ce stam in pat, de ce fumeaza in casa (desi taica-mi-a fumeaza si el)sunt tare ciudati in unele cazuri, dar mai ales de ce sta asa mult la mine! Le-am zis am 19 ani nu sunt o copila stiu ce ii bine si ce nu,dar orice as zice lor nu le place si nu le convine nimic nu ii bine va jur! prietenul meu are de gand sa ma ceara in casatorie dar ma tem de momentul ala sa nu imi interzica ai mei! nu stiu ce sa fac cum sa le explic sa inteleaga! prietenul meu ii un suflet cald,linistit nu am vazut asa baiat dar ai mei pur i simplu o iau razna, nu am voie nimic! cum sa fac sa nu mai imi reproseze asemena lucruri de el, pentru ca eu as vrea sa am o relatie frumoasa cu el!

9 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Sa incerce sa nu mi vina asa de des,sau sa va vedeti in aer liber, la o plimbare, la un suc, prin parc, dar nu acasa pentru ca acasa se intampla ce se intampla...

| Vanishgold a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? Poate daca afla ca te mariti cu el, vor fi bucurosi si nu vor mai avea nimic de obiectat. Nici eu nu m-as simti confortabil sa am un strain in casa zi de zi ore in sir, asa ca si parintii tai au dreptate. Mai iesiti si voi, mai du-te si tu la el, nu numai el la tine.

| BububucatorulBubycus a răspuns:

Ce e mult nu e bun mai rar e atractia mai mare parintii au si ei ca voi stiu ce e mai bine pentru tine sa te ceara la 19 e cam devreme trebuie sa termini o scoala sa ai un dervici bun si pe urma sa cauti sa te asezi la casa ta cand o sa dai de greu o sa zici replica cine dracu m-a pus sa ma marit mai bine mai asteptam. am avut si eu situatii din astea ma insor gata....si pe urma mia prins bine ...cu soarta nu te poti pune.dca vrei cu adevarat sa va luati aveti tot ce va trebuie?

| Iunix a răspuns:

Problema e că stai cu părinții tăi, deci depinzi de ei. Soluția : mută-te. Iubitul tău nu are servici / casă? Adică, na are 25 de ani, un servici și o garsonieră merge,

| Freya1 a răspuns:

Poate te iubeste el dar cred ca a tai nu il considera atat de bun si de civilizat.
Un parinte vrea ce e mai bun pentru copilul lor de aceia sunt foarte atenti la cum se comporta el si la cum e el ca si om iar a tai din cate se vede il considera putin necivilizat.Sa vi la o fata si sa stai pana in miezul nopti cu ea prin pat sau fumand si band cafele prin casa nu este comod pentru niste oameni de o anumita varsta care sunt si parintii.
Ori raresti vizitele astea ca sa nu le mai ocupi spatiu personal parintilor ori te muti de la ei.Nu poti sa stai in casa lor, pe bani lor si sa ai pretenti sa iti permita sa faci ce vrei.

| Adry05 a răspuns:

Mai iesiti si pe afara, mai du-te si tu pe al el. E obositor sa ai pe cineva strain atatea ore (din punctul lor de vedere) chiar daca nu trebuie sa-i faca neaparat ceva dar stiind ca e mereu acolo ii incurca si-i tine din cum si-ar organiza ei programul in mod normal.

Bula
| Bula a răspuns:

Hai sa-ti explic ce se intampla:
Si-au dat seama ca, singura lor fata a crescut si este gata sa plece de acasa.
Si cand te vei intoarce, vei veni ori pentru scurt timp, cu nepoteii, in vizita ("vai, am devenit bunici"), ori divortata si dezamagita si vei sta pe capul lor.
Pur si simplu le este frica de viitorul tau, iti vor o partida sigura, sa te stie cu bine, chiar daca le-a trecut deja varsta...
Aici PRIETENUL tau trebuie sa dovedeasca parintilor tai ca este in stare sa aiba grija de fiica lor si de viitorul nepotilor. Trebuie sa arate de ce e in stare, ca va puteti sprijoni pe el!

Răspuns utilizator avertizat
| Jonas94 a răspuns:

Mută-te!