Ah, de'as fi in locul tau, as bate-o, si in timp ce o iau de par i'as zice: "esti o ***** mincinoasa ipocrita, care pe deasupra e si ipocrita" daaaar.nu.trebuie sa aiba un punct slab, si sa o faci numai din vorbe si din inteligenta...si asa ii poti dovedi ca nu le stie pe toate. uite, sau cere ajutorul unor bune prietene care nici ele nu o plac...vei reusi, trebuie sa ai incredere in tineeu una iti tin pumnii!
pup.ai grija de tine! oana
Nu trebuie sa-i spui nimic. Poate ti se pare, poate si ea observa la tine aceleasi defecte, dar are eleganta sa nu-ti spuna, sa nu-ti reproseze.In lume se convietuieste cu diplomatie.Nu da sfaturi daca nu-ti sunt cerute.
Dacă o vezi aşa cum de-o numeşti prietenă? Să dea dracu' dacă nu mi-e scârbă de relaţiile dintre femei. Sunteţi de-o răutatate şi-o invidie enervantă.
Mda vesnicele probleme.
ii spui pur si simplu in fata sau o tratezi cu indiferenta
Pai. Nu trebuie neaparat sa-i spui. Las-o ca pe ea. Nici tu nu esti perfecta, nimeni nu este perfect. Nu trebuie sa te lasi purtata de nervi, faci mai bine daca te abtii, si-ti stapanesti resentimentele fata de ea. O sa invete si ea, cand va mai creste, ca nu e bine sa fii asa. Pana atunci, "cine se stapaneste pe sine, devine stapanul celorlati". N-o sa te omoare acum. Oricum, indiferenta este cea mai buna arma, si daca te deranjeaza incearca sa nu fii nici ranchinoasa, dar nici sa o lasi sa te calce in picioare. Raspunde-i cu replici seci, gen:"mda, bine","asa o fi","aha","da, sigur". Sau:"Dar nu inteleg, care este treaba ta?/problema ta?" "Nu este treaba ta" "Consider ca acest lucru nu te priveste". Raspunde-i raului cu bine! Pup si sper ca ti-am fost de folos!
In aceste cazuri. I-o spui in fata.
Am intalnit si eu cazuri de acest gen. deci pur si simplu nu se mai oprea. si erau niste minciuni care nu erau credibile decat pentru. un copil de cl. a IIa. Si pana la urma i-am zis-o in fata si s-a mai domolit. dar tot mai spune minciunu \ e adevarat. mai rar.
Dar sunt unii oameni. care nu se pot lasa de acest `job`. - asa sunt ei - asa se obisnuiesc si nu reusesc sa se mai dezobisnueasca. Parerea mea e ca ar trebui sa ii spui in fata! Fara sa ocolesti.
Eu as lasa-o in pace.
Dar daca ar veni inca o data cu toate fitele si ar veni sa vorbeasca cu mine ca, cu o carpa sti ce as face?
As lua-o de gat, i-as spune tot! absolut tot ce ma dispera la ea si dupa as mai scutura-o un pic asa ca sa tina minte
Vorbesc foarte serios!
Pff.am avut si eu colege d'astea dar nu le bagam in seama.
păi asteapta sa te enerveze odata sau sa se ia de tine si spune'i atunci ca ai mai multi nervi
Sau daca nu se ia de tine ea du-te tu si spune-i direct ca doar nu ti-e frica de ea
spune'i sa nu se mai creada asa importanta ca nu e...si tot ce ai zis si aici
t pup si bafta
Sa stii ca si eu am avut o colega dar norocul meu ca m-am mutat de la scoala.pana atunci numa eu nu o suportam. dar inainte sa ma mut. i le-am spus in fata.si de atunci si-a dat toata lumea seama de ea. nu mai are nici un prieten.ma bucur pentru cei care ii erau prieteni.ca au scapat de o.prefacuta...spunei in fata...sa te lase in pace.nu-ti fie teama de ce o sa zica lumea. o sa isi deie seama si ei.
.:O:O... god!
eu am aceeashi problema dar sicer incearca sa nu mai petreci asa mult timp cu ea
Pur si simplu vb cu ea da (foloseshte-te de ea)! Nu iti spun in sens rau dar stiu cum e:
Sau cand te mai enerveaza odata spuneile toate in fata chiar frumos daca se poate si spune-i ca sa inceteze sau nu mai vb cu ea fiindca nu iti place comportamentul ei>