| snklkk a întrebat:

Buna am o mica problema.Prietenul meu se muta din orasul in care stam(brasov), (nu suntem majori) ce as putea face sa trec mai usor peste? FUNDAA! Mentionez ca avem aproape 2 luni impreuna!

8 răspunsuri:
| Aleax a răspuns:

Sa comunici la telefon si sa te gandesti ca va fi mereu langa tine...
o mica funda?

| janvaljan a răspuns:

Este greu, foarte greu,având in vedere vârsta si "vechimea"relației voastre.dar nu imposibil, dacă dragostea este puternica învinge tot; depinde mult de ce va doriți fiecare, nu trebuie neapărat să-ți dorești sa treci ușor peste. bănățenii au o vorba:"timpul coace cireșele", cred ca se aplica foarte bine în cazul tău.

| Prapacea a răspuns:

2 luniiii?
Realizezi ca relația voastră a durat aproape de 4 ori mai mult decât viața unui fluture de matase?
Sper să nu pici în patima alcoolului sau etnobotanicelor!

| CleverAdvisor a răspuns:

2 luni? Vicodin, ambien, valium si metadona.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te uite asa:Stelele sunt departe da? Dar sti ca ele sunt mereu acolo.Asa si cu prietenul tau el va fi departe de tine dar sti ca te iubeste. Puteti sa comunicati la telefon pe mess.O sa iti fie usor daca ai incredere in el, daca il iubesti si chestii din astea.Bafta!:*

| Floris83 a răspuns:

2 luni nu zice f mult, terminăți studiile, dacă te va iubi, nimic nu vă va despărți, ai răbdare, stai unde ești, mai comunicați pe mess, telefon, vă învață instinctul!

| cudyu007 a răspuns:

tonguelaughing e cam amuzanta situatia happy
2 luni e nimic. lasa ca am avut eu aproape 2 ani si ne-am despartit si am lasat totul deoparte. am suferit vreo doua saptamani.e greu sa tii la o persoana k la ochii tai din cap si apoi sa realizezi k totul se destrama.dar cu putina vointa si orgoliuy treci peste. vei vedea k gasesti p altcineva sau daca chiar el e sa fie alesul veti fi impreuna si daca pleaca. veti pastra legatura si odata si odata poate veti fi din nou impreuna si fizic

Răspuns utilizator avertizat