Dar un pestisor? eu am avut dar a murit. vorbeam mereu cu el, si parca ma asculta! il hraneam si era haios cum alerga dupa cate o bucatica de mancare din aceea :). l-am iubit mult.
-----------------------
http://www.gbx.ro/member_page.php?id=7148 6
Poate vei alege un animalut fara par)
de exemplu: un papagal sau o broasca testoasa sau pestisori
astfel vei avea si tu un animalut de casa, iar tatal tau nu va fi alergic
succes in continuare:X:*:*:*
Si eu am un catelus si sunt alergica la parul de caine. dar nu e mare lucru.adica eu nu simt nini o diferenta. dar ar putea scapa de asta.am vazut o reclama la tv. un spray.se numeste naza; eze parca. e pentru alergii...
idei nu prea am nici p mine nu mau lasat la inceput sa cumpar.pana au vazut un pui la cineva.si a spus ca e f dragut si mi-am luat.si daca isi fac griji ca le face in casa.:-J. 1 luna maxim faca daca il obisnuiesti sa faca afara.:d.restul nu e o problema.
sper ca am ajutat intr-un fel.
funda?
Deci tu nu vrei un animal de companie pentru tine ci pentru a le inchide gura prietenelor tale. Cu alte cuvinte e vorba de un capriciu. In multe cazuri copiii care au un animalut in casa nu prea au grija de el aceasta sarcina revenind parintilor. Crezi ca e cinstit? De un animal trebuie sa ai grija, sa iti asumi anumite responsabilitati nu doar sa te joci cu el si sa te lauzi in fata prietenelor. Ca sa scapi de gura lor spune-le pur si simplu ca tatal tau e alergic la blana si ai scapat.
Viata merge mai departe. Nu inseamna ca daca prietenele tale considera "cool" un lucru tu trebuie sa fii ca ele. Din contra. Multi ies in evidenta tocmai prin faptul ca sunt diferiti si se simt bine in pielea lor.
Daca tii neaparat sa iti iei un animal de companie acum, poti opta pentu un acvariu sau un papagal. Nu uita insa ca trebuie sa ai griga de el!
Ia-ti un animal fara par: un papagal, un pestisor, o broscuta.
si nu trebuie sa te afecteze faptul ca toate prietenele tale au animal si tu nu. doar pentru ca toti au nu inseamna ca trebuie sa fii si tu la fel. si eu imi doresc un animal, dar nu prea avem noi timp si posibilitati sa ne ocupam de el, asta e...
in schimb gandeste-te ca, cand vei fi mare si vei locui la casa ta, vei putea avea si catelul tau.
Buna.si eu imi doresc un catel un bichon ii ador :X dar mama nu prea m lasa ca cica face mizerie in casa dar eu ma multumesc si cu porcusorul meu bursuc :X rasfatatul mamei ai putea s iti cump si u unu are par dar sta in cusca doar si tatal tau nu trebuie s dea de parul lui in plus cand e mik nu naparleste iar cand creste putin incepe s naparleasca dar nu mult e asa adorabil :X e jucaus ma ascuta ghiotaie cand il strig e grasunel rau e bun ca animal il poti invata smecherii de vrei sa vb pe mess si s iti dau mai multe informatii zici pe privat si iti dau id. App nu trebuie s te iei dup prietenele tale nu toata lumea are cate un animal si nu e sfarsitu lumii, dar vrei cu adevarat un animal ia`ti un porcut e ieftin si adorabil papa
Pai demonstreaza ca esti rensponsabila si meriti sa ai unul. incearca ceva cu tatal tau, poate sa il tii putin mai departe de catel, sa ai grija sa te speli dupa ce te joci cu el
Si sa stiti ca nu vreau un animal de companie pentru "a le inchide gura prietenelor mele" ok? Vreau un animal pentru ca le adooor!
Depinde de ani. ia-ti un hamster sau o iguana sau un sarpe. si iti dau si un site cu si despre animale:www.animalutzele.ro