Este frustrat, n-ar fi vrut sa va despartiti. Este comportamentul acei mascul prea "macho " ca sa spuna ceea ce simte si ceea ce crede si daca nu te poate avea inapoi, atunci incearca sa-ti faca un mic rau. Este orgolios, si vrea ca in fata lumii sa para ca si cum tu il vrei inapoi, ca si cum tu ii ceri sa fiti inapoi impreuna; asa se crede mai dorit de catre celelalte, dar bineinteles, asta-i doar la el in minte. Daca vezi ca el continua sa bage strambe, sa minta, atunci o sa trebuiasca sa discuti cu el, sa-l tragi de urechi. Daca asta a fost singura scapare, poate ca ar trebui sa-l tratezi cu indiferenta.
Mdaa... Nu poti stii niciodata ce este in capul lui. Oricum, important este ca trebuie sa uiti de el si sa incerci sa eviti orice discutie cu el, asta ca sa-i arati ca nu-ti pasa. Probabil ca a mintit asa ca sa te faca pe tine geloasa sau chestii de genul. Faza e ca tu nu trebuia sa-l rogi sa-ti zica daca are pe cineva pentru ca el asftel crede ca-ti mai pasa. Dar lasa-l si treci pe langa el indiferenta, fara niciun pic de compasiune. Doar saluta-l si atat.
Daca ti-a fost de folos raspunsul meu te-as ruga sa-mi dai si mei funda ca nu am
De fapt pe tine ce te mai deranjeaza, ce zice si ce face? La ce-ti mai foloseste filozofia:are dar el zice ca n-are,
si mie-mi zice ca nu are! Mai conteaza, daca oricum v-ati despartit? Nu crezi ca trebuie sa-ti continui viata, fara a-ti mai bate capusorul cu ce face ex-ul? Daca vrei sa te intorci la el, ajunge sa il intrebi direct ceea ce vrei sa stii! Noi ne dam parerea, nu sintem in masura sa-ti zicem ceea ce e adevarat, despre ceea ce face! Succes!
Probabil a zis asa petru ca el vrea sa va impacatzii... poate ca intr-adevar are pe cineva dar din momentul in care tzia zis ca nu are pe nimeni probabil nu simte nimic pentru acea persoana si este gata sa o paraseasca pentru tine incearca sa te comportzi cu indiferenta si vei vedea ca asa iti va zice si el raspunsul adevarath! sper ca am putut sa te ajuth pa pa!
Cam complicat sa-ti explic, intr-un cuvant: multe fete amageste, dar pe tine te iubeste!