| Lolitagirl112 a întrebat:

Buna! Am o nelamurire. Deci, parintii mei sunt divortati, iar eu stau cu mama, iar ea are drepturile parintesti. Pana acum 3-4 ani nu mergeam la tata, abia vorbeam cu el. Iar anul trecut am vrut sa ma mut la el, iar el de atunci tot baga scuze cum ca nu se poate. Pot oare sa fac ceva in privinta asta?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Parca voiai sa te muti la iubit?

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Daca tata nu vrea, nu ai ce face.Si nu stiu cum s-ar descurca cu fata adoscenta.
doar prin hotarare judecareasca sau in cazul in mama ta ar fi decazuta din drepturi.
Citind intrebarile tale, imi dau seama de ce vrei sa scapi de mama.

| johnnny123 a răspuns:

Păi dacă mama ta are custodia iar tatăl tău nu vrea să te muți la el, cum vrei să te muți la el, cu forța?

În plus, ieri ziceai că vrei să te muți la iubit. Până la urmă nici tu nu prea știi ce vrei.

| Lolitagirl112 explică (pentru johnnny123):

Vreau sa scap de maica-mea, asta stiu sigur

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Lasa omul in pace, ca daca voia sa te creasca, te crestea el.
Nu poti forta pe cineva sa te ia la el acasa, chiar daca e taica-tu!
Iar tu ai domiciliul la mama ta. De ce cauti probleme acolo unde nu exista?

| ioana748 a răspuns:

Trebuie reluat procesul de custodie si acest lucru doar tatal tau il poate face.
Insa daca nu pare incantat de idee inseamna ca nu doreste ca tu sa te multi la el.
Putea sa discute cu mama ta si indiferent de ce scrie in hartii sa va intelegeti intre voi.
Este frumos ca ati reluat legatura, dar probabil va trebui sa stai cu mama in continuare.

| Kufu95 a răspuns:

Doar dacă există un ordin judecătoresc te poți muta, nu poți să faci asta doar că vrei tu.