| Deyutza9919 a întrebat:

Buna am o oarecare problema...Imi place de un baiat din clasa mea, dar de fiecare data cand vreau sa vorbesc cu el, apare cea mai buna prietena a mea. Voi credeti ca vrea sa mi-l ia? Dati-mi va rog niste sfaturi...Chiar am nevoie.

Răspuns Câştigător
| Skittles1421 a răspuns:

Pai si mie mi-sa intamplat...Incearca sa strangi un grup mare de prieteni, include-l si pe el,gaseste lucruri in comun, vorbeste cu el despre lucruri care-i plac, da-i sfaturi bune, mai intai fa-te prietena lui cea mai buna, apoi el va incepe sa te placa si lucrurile voi decurge de la sine! Si in legatura cu prietena ta, nu cred ca iti este prietena, multe fete traiesc pe interes si incearca sa te indepartezi de ea, fa-ti prieteni noi, care sa te ajute si sa te placa asa cum esti. Sper ca te-am ajutat!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai concurență!
Nu cred că este cea mai bună prietenă când "se bagă" peste voi!
Pa, pa.

| anonimg a răspuns:

Da, eu cred ca vrea sa ti-l ia. Sfatul meu este sa o lasi sa ti-l ia. Vei vedea mai tarziu si de ce.

| euu33 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat.Probabil ca da vrea sa ti-l ia. Vorbeste cu ea. Spune-i ca daca vrea sa ti-l ia si o sa continuie asa poate sa te piarda. Oricum ea nu e prietena ta adevarata.Bafta!

| Đεмоη a răspuns:

Cum sa ti-l ia daca nu e al tau. happy? Si ce astepti? Spune-i ceea ce simti pana nu e prea tarziu.

| CatalinMelinte a răspuns:

Iti dau doua variante ori:
1.Ori o intrebi daca il place pe baiatul de care ti-e itit place
2.Ori incerci sa-l cuceresti uh prima pe el

| ScriptS3 a răspuns:

Buna Deyutza9919,
Cand prietena ta ii aproape de voi,iar tu vorbesti cu el, invita-l sa iesiti impreuna, asa va fi geloasa si sigur te v-a intreba daca simti ceva pentru el, daca asa ii spune-i ca da si intreab-o la fel. Daca ea spune ca simte la fel, fa-o si mai geloasa de zi ce trece.Nu cred ca ii cea mai buna prietena a ta.
Sper ca te-am ajutat. Papa.

| pisicel12 a răspuns:

Cu prima ocazie cand prietena ta sa zicem vb cu alte fete si u te duci sa vb cu baiatul pe care il placi si ea vine gata repede sa se bage in seama ar trebui sa intri in alerta din punctul meu de vederewinking fi cu un pas inaintea ei cerei sa iesiti la un suc ea va fi geloasa laughing