anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o pisica neagra este extrem de jucausa si de aceea vreau sa imi spuneti niste siteuri cu jucarii pe care le pot face chiar eu manual, orce dar sa le pot face eu manual.(Cel mai bun raspuns Fundita si cerere in prietenie)Pup!

Răspuns Câştigător
| adry2001 a răspuns:

Nu stiu niciun site dar poti sa-ti dau cateva idei despre cum sa te joci cu ea pentru ca si eu am o pisica exact la fel (si a mea este neagra si jucausa). poti sa iei o lanterna si sa faci cu ea pe perete si asa ea o sa sara dupa lumina. un ghem de asemenea este foarte bun sau o mingiuca mica dar nu o lasa singura joacate si tu cu ea pentru ca altfel o sa se plictiseasca repede. poti sa ti o bucata de ata nu foarte lunga deasupra ei si ea o sa sara dupa ea. sau cu un ursulet de plus (ar fi foarte bine daca ar fi un soricel din plus) iarasi o sa se joace. sper ca ti-am fost de ajutor si ca sa stii tot ce ti-am zis este di propie experienta. Funda?(imi este de ajuns funda)

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu eu ceva ce ii va placea sigur.batting eyelashes
Gaseste un bat (de vreo 30 cm) si leaga cu o bucata de ata mai lunga o mingie mica sau o biluta ceva.
Cand o sa i-o pui in fata o sa inceapa sa dea cu labuta in ea laughing
Te pup :*

| Bianca72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai vreau si altceva acestea le are