| florynnaa a întrebat:

am o prietena care sta cu alte fete.adica este prietena mea, si nu spun ca o tin in lesa doamne fereste! vreau sa va spun asa:intr-o zi jucam ceva, statea cu mine, si prietenele alea doua cu care pe mine ma tradeaza, veneau acolo la noi.au vrut sa vina la ea, dar cand m-au vazut pe mine nu au mai venit, si au ocolit.pr mea, le-a vazut, a renuntat la joc, si la convorbire, si a plecat dupa ele. mi-am dat seama unde se duce si am intrebat-o si a zis ca nu are importanta si a zambit.alea doua fete mi-au reprosat multe, multe, multe chestii neadevarate. mi-au spus ca sunt o cur. a, si alte chestii.doamne fereste! sa nu va ganditi la chestia ca eu o tin in lesa, si ca nu o mai las sa aiba alti prieteni.nu spun asta. spun doar sa nu ma mai tradeze.cand fata aceea nu e acasa, sta cu mine, si cand vine aia se duce la ea.deci pur si simplu pleaca, si daca o intreb ceva nu-mi rasp. ce sa fac? boww!

Răspuns Câştigător
| abcdefgh a răspuns:

Buna, scumpica.Si eu am avut problema asta...Cred ca prietena ta prefera sa petreaca timp cu cele doua fete. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca ceea ce face este urat.Sa ii zici ca te deranjeaza cand ea pleaca numai cu fetele alea si pe tine te lasa singura. Spune-i ca sunteti prietene de mult timp si ar fi pacat sa pierdeti o asa frumoasa prietenie.Si daca nu te asculta eu cred ca ar trebui sa iti gasesti alta prietena. Daca esti o fire mai sensibila probabil ca v a dura ceva timp pana cand iti vei gasi alta prietena dar decat sa induri atat mai bine cauti pe alt cineva.Pwp dulce la u! Succes cu prietena ta!kiss

6 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Renunta la ea. E de la sine inteles ca celelalte doua ii baga in cap prietenei tale fel de fel de barfe despre tine.

| Crisu a răspuns:

Cred ca prietena ta se foloseste de tine. la greu.Nu cred ca merita sa o consideri prietena. Spune'i pur si simplu ca te'ai saturat si ca pui punct prieteniei, pentru ca nu se merita sa fi [umilita] sa zicem, de o astfel de fata.

| Nimic special a răspuns:

Doar te foloseste!
Persoanele genului prietenei tale nu merita sa le zici ca reprezinta pentru tine un asa numit prieten.
SI ocoleste si subiectul cand vine vorba sa vorbesti despre chestiile astea, e clar. Renunta la ea, cautati alte prietene, pe care te poti baza.
Nu merita sa-i oferi o prietenie sincera.

| PaTTy_3342 a răspuns:

Inseamna ca nu iti e prietena cu adevarat. Daca atunci cand nu le are pe celelalte sta cu tine, si cand vin alea nici nu te mai cunoaste inseamna ca tu esti,, roata de rezerva". Trateaz-o si tu la fel. Nu are rost sa iti faci probleme pentru asemenea oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa renunti la prietena asta.pentru acestia nu se numesc prieteni.Incearca sa te imprietenesti cu altcineva sa o lasi pe asa numita prietena care o ai acum. Daca iti era prietena nu se ducea dupa fetele alea, si ramanea cu tine.

| crinutza_8429 a răspuns:

Cred ca fata aceeea nu merita prietenia ta. daca ea se comporta asa gaseshtetzi alta prietena si chind ea va veni la tine zii asa : imi pare rau dar n-am timp pentru tine ca vreau sa es cu prietena mea...