| mylittleangel a întrebat:

Am o problema...Acum cateva zile am intalnit un baiat.Parea foarte bun dar l`amvazut odata cat imiinjura prietena cea mai bunafrustrated. Si nu stiu ce sa fac pentru ca el mi-a marturisit ca ma iubeste si eoo il iubesc.si intr-o zi a venit la mine si mi-a dat un inel.Deci ce sa fack va rog spuneti-mi?

15 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dar chiar nu ţi-ai pus nicio secundă problema că poate chiar şi merita? Ce crezi, că dacă e prietena ta cea mai bună e brusc sfântă şi nu poate fi bitchy sau nepoliticoasă şi să şi-o merite?
Maturizaţi-vă stimabilelor. Suntem în secolul egalităţii unde sunteţi tratate egal!
În ochii din ce în ce mai multor bărbaţi nu mai sunteţi femei ci OAMENI. Iar oamenii care îmi fac rău, sunt oameni pe care îi înjur, irelevant fiind dacă au codul numeric personal cu "1" sau cu "2".
Salut.

| Pisicuța a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca ar fi bine pentru tine sa nu iti mai injure prietena, sau intreab-o pe ea de ce a injurat-o, mai bine remediaza asta acum, caci poate o sa ajunga sa o si loveasca si cine stie ce-i face. Sper sa nu se ajunga la asta sad. Aaand, ei bine daca il iubesti spune-i ce simti si poate puteti sa ajungeti la o relatie happy.

Răspuns utilizator avertizat
| Ayna a răspuns:

Parerea mea e sa ai grija cu el.
Daca ar tine cu adevarat la tine, nu si-ar permite sa se comporte asa cu prietena ta.Si in genere trebuie sa atragi atentia cum se comporta cu oamenii, mai ales cu fetele. Daca vb asa cu o fata si poate si ridica miine, crede-ma TU ESTI URMATOAREA!
Si mai ales, cum draga sa-ti dea inel la citeva zile de cunostinta? Parerea mea e ca ceva nu e curat aici.Sau doreste numai sa obtina ceva de la tine, sau "sigur ca asta e parerea mea". l-a furat de pe undeva si ti l-a dat tie. Da la citeva zile de cunostinte, maximum se iese in oras la o cafea.
Eu in locul tau cred ca sau as lua mare seama la el, sau as fugi de el in genere.
Dar tu vezi mai bine situatia.In orice caz ai grija! pup

| MynameisRallu a răspuns:

Poti sa stai cu el si cu injurarea nu mi se are ceva ciudat.prietenele mele se injurau cu iubitii mei. pur si simplu ca nu se suportau dar nu ma suparam norocwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca un baiat face asa ceva nu merita atentia ta.si stai linistita ca si eu am patit aproape la fel.numai ca eu eram prietena cea mai bunalaughing. nici pr mea nu a stiut ce sa faca dar am sfatuit`o nu ca pr ci ca om. daca consideri ca acea fata e cea mai buna pr a ta, acel baiat nu te merita, pentru ca nu`tsi accepta grupul de prieteni si va incerca sa te indeparteze pentru propriile interesehappy. daca vrei sa tii cont de sfatul meu e f bine:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesti cuvinte enorme pentru niste fapte banale. Ti-a dat un inel. Si ce? De unde stii ca nu il furase si avea politia dupa el, ca nu-i mai placuse unei alte prietene, ca nu ii era lui mic?
Daca intentionezi sa va casatoriti, sa n-o inviti pe prietena ta la nunta. cred ca nu va aduce dar...

| aalwayss a răspuns:

Ehee.Am avut si eu un prt. la fel. se injura cu prt mea cea mai buna pe id`ul meulaughing sau cand prietena dormea la mine faceau la fel. dar eu ma intelegeam bine cu el si ma inteleg bine cu el chiar si acum dupa ce ne-am despartit. si cica prt cea mai buna, era doar o prefacuta care nici nu ii pasa atunci cand imi era mai greu, dar asa putin se vedea ca ii pasa de mine.Eu zic sa fii impreuna cu el. pentru ca nu ar fi o prietena buna daca nu te`ar sustzine si astea. dar daca zice ceva prietena ta cea mai buna spune`i ca ar trebui sa te inteleaga ca il iubesti. Fi`ti impreuna :*. Funda?

| lolipop_5666 a răspuns:

E complicat fiindca daca ii dai atentie o sa se supare prietena ta f tare pe tine, dar sigur ca tu iti doresti sa fii cu el, cel putin sa incerci dupa gestul frumos care la facut pentru tine...Incearca ca altfel o sa te macine mereu gandul asta: "Oare cum ar fi fost daca?"
Funda

| danynyo a răspuns:

Pai, si-a aratat deja caracterul.las-o balta!

| iiMellyx3 a răspuns:

Daca ti la el fi cu el si gt sau stati prieteni si gt :*

| mylittleangel explică:

Maa.Pe mine nu ma intereseaza ca injur.Doar ca mi-a injurat pr cea mai buna.Asa poate sa injure oamenii

| Girlrock_5477 a răspuns:

Pf atunci se sparge in figuri da dar depinde ce ia sp si prt tah dar eu stiu ca baieti astia vrea numai sa faca sex cu tine si ggta apoi o sa sp ca s-a terminat relatia intre tine si cu acel inel tea apropiat mai mult de el. eu una m-as desparti de el.

| AnuTTza a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-i spui ca nu iti place cum se comporta cu prietena ta.si daca te iubeste asa cum spune el va inceta sa o mai injure... funda?batting eyelashes

| geo_4890 a răspuns:

In primul rand daca va iubiti cred ca ar trebui sa va dati o sansa, vorbeste cu el si spune-i ca nu iti place vocabularul lui, si prietenul meu vorbea foarte urat inainte dar de cand sta cu mine nu mai este asa ma iubeste si s-a schimbat pentru mine, daca si el te iubeste si el se va schimba te asigur, vorbeste si cu prietena ta si spui ca tu il iubesti, te va intelege daca iti este prietena baftawinking