| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Am o problema.Am doar 13 ani si prietena mea cea mai buna ma preseaza sa fiu cu cineva...si mie mi se pare o prostie la 13 ani sa fi impreuna cu cineva. Adica totusi, am toata viata inainte si dupa 15 ani pot sa ma cuplez cu cine vreau. Cum sa-i explic odata pentru totdeauna prietenei ca nu am nevoie de relatii prostesti fara sa se supere? E genul care se supara din orice... Funda si vot! happy

Răspuns Câştigător
| SexxyAngel a răspuns:

Eu am 15 ani si nu am avut nici o relatie pana acum si sincera nici nu vreau sa am, multe prietene ale mele au deja iubit dar eu consider chestia asta ceva absurd adica 15 ani tata am toata viata inainte daca acum ma atasez de cineva si poate mai am parte si de crize de gelozie ce mai fac cand ma casatoresc...

Cum sa-i explici? spune-i pur si simplu ca nu vrei asa ceva ca nu te atrage asa ceva nu vrei sa fii legat de cineva daca nu te intelege inseamna ca nu e cu adevarat prietena ta...
Mult succes sper ca ti-am fost de ajutor.:X:X
funda?:X

8 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Pur si simplu. Asta ii spui, nu vrei relati prostesti pentru ca ai toata viata inainte. E viata ta, nu a ei, tu decizi ce faci cu ea. Bafta!

| BlaaBlaa a răspuns:

Inteleg ca ii prietena ta cea mai buna si iti vrea tot binele, dar la 13 ani sa ai o relatie este absurd, eu cred ca ea te vede mai distanta cu baietii si de aceea vrea sa ai o relatie, sau are ea un iubit si ca sa nu te simti singura, vrea ca si tu sa ai un iubit, dar ii zici frumos ca nu vrei o relatie acum, si sincer la varsta ta sa suferi din dragoste este o tampenie, ai tot timpul din lume, pana la urma este alegerea ta sa ai un iubit, nu alege alt cineva in locul tau. Bafta :*

| georgiana999 a răspuns:

Daca nu merge sa ii spui ca esti prea mica pentru asa ceva ( si chiar esti) atunci poti sa ii spui ca baiatu,, respectiv'' nu-ti place ca are parul nu stiu cum... se imbraca mult prea,,...'' sau e prea cicalitor, enervant, dezagreabil.In felul asta s-ar putea sa te creada putin selectiva dar nu iti va mai cauta ea prieten din ssimplu fapt ca,, nu iti plac alegerile ei''.

| nicusor95 a răspuns:

Du-te tata pe eletongue...alta data o sa te rogi de ea sa-ti faca combinatii...ai 13 ani.du-tebig grin

| nicusor95 a răspuns (pentru nicusor95):

Glumeam...esti prea micatongue...mai asteapta

| MyihaDoolcica a răspuns:

Buna! Poti sa'i spui sincer ca nu pot fi cu cineva la varsta accea si iti ceri scuze daca se supara apoi schimba subietul in ceva despre moda sau ce vrei tu dar nu mai aduce vorbawinking succes Funda?

| Cashlin a răspuns:

Ii spui ca nu te simti pregatita.

| kaattyy97 a răspuns:

Pai ii explici cum sta treaba, ca nu esti pregatita pentru o relatie si vrei sa mai copilaresti. sper sa te ajute.:*