Iti zic ceva din proprie experienta : prietenia dintre 2 fete nu poate sa reziste o vesnicie... dacat in anumite cazuri... Sfatul meu : imprieteneste-te cu un baiat
Tb sa faci multe compromisuri adica daca prietenele tale sunt foarte populare incearca sa te apropi de ele daca nu lasale impace.Am avut si eu asemenea prietene si chiar am crezut ca pot avea incredere in ele dar tb sa le dai tu lovitura de gratie inainete sa ti-o dea ele tie.
Vrei sa spui ca aveai o Bf careia ii puteai spune orice, iar apoi ea si-a gasit o alta prietena si a devenit mai secretoasa cu tine. Daca da, e normal pentru ca acum are pe altcineva caruia sa i se destainuiasca si pur si simplu nu mai simte nevoia sa vina la tine...Incearca sa petreceti doar voi 2 mai mult timp impreuna.
Eu zic sa te apropii mai mult de ele sa vezi ce se intampla.NU judeca sau spune mai departe o chestie pe care o crezi tu dar nu esti 100% sigura! Ca sa vezi daca ele te tradeaza spune'i uneia din ele un secret si rog'o sa nu zica altcuiva si o sa vezi daca iti e prietena sau nu. Daca spune...nu o mai poti eticheta, prietena'
Mult Succesc!
M-am cam saturat de cele care considera ca prin secrete se cladeste o prietenie.
Esti asa de sigura ca-ti ascund ceva? De cand sunteti prietene, de o saptamana? Daca sunt mai secretoasa fata de tine, desi acum ceva timp va spuneati totul, probabil au impresia ca le-ai tradat cu ceva. Esti sigura ca nu te-au exclus, fara sa stii, din prietenia care ati avut-o?
Mai usor cu secretele si fii mai discreta!