| mirunaaa96 a întrebat:

Buna,am o problema cam aiurea, ma simt foarte singura..adica nu am prietene de incredere sau asa,is prefacute,uneori am impresia ca ma comport prea frumos cu toata lumea, as vrea sa ma schimb dar nu stiu cum..nu stiu ce sa fac ca sa invat sa ma descurc singura si sa ma gandesc doar la mine. am nevoie de sfaturi.

8 răspunsuri:
| William a răspuns:

Iti garantez ca cineva te uraste pentru ca i-ai gresit cu ceva. Toti va credeti sfinti dar sunteti exact ca oamenii de care va plangeti ca va traeaza cu indiferenta/ jignesc/ invidiaza.

| sabin89 a răspuns:

Asta nu e ceva care să vină așa hocus-pocus! E o chestie de timp, în care sunt implicate educația, cultura, experiența. Ia-o ușor. Gândește-te mai puțin la problema în sine, și mai mult la personalitatea ta, cum să ți-o "șlefuiești". Astea de care zici sunt niște chestii trecătoare, dar de o personalitate bine conturată ai nevoie toată viața. Și, având o personalitate frumoasă, chiar și în prezent o să începi să atragi atenția și prietenia celor din jur. Cum să îmbunătățești personalitatea? Cum spuneam mai sus. Educație - dă mai multă atenție sfaturilor părinților; cultură - citește cărți, stai de vorbă cu oameni mai cultivați; experiență - aia vine de la sine. Evită sentimentele negative, cum ar fi ăla cu "a vedea paiul din ochii altuia" (vai ce ipocriți sunt!). Alea nu fac decât să te tragă în jos. Sentimentele pozitive sunt mult mai de folos.

| corbulalbrosu a răspuns:

Comportamentul tau denota demnitate, incredere si seriozitate. Felul tau de a fi si de a te comporta in societate sau fata de prieteni sau colegi nu ti-o poti schimba si ar fi bine sa nici nu incerci sa devii altcineva. Intotdeauna vor fi peroane care sa te accepte fiind ele dispuse sa se plieze pe stilul tau de viata.Mult succes in viata.

| cristimihailov a răspuns:

Poate ai nevoie de alte prietene.

Tu pe time nu te poti schimba. Asa esti croita, asa esti facuta. Si poate nici nu ar trebui sa te schimbi tu dupa altii. Cel mai bine ar fi sa iti schimbi anturajul si prietenele cu unele cu care simti ca rezonezi.

Restul e doar o incercare de adaptare care la final te va schimba pe tine. Si de multe ori nu in bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca nu este un defect sa te comporti frumos cu lumea, eu te apreciez.Nici eu nu am prea multi prieteni, si eu ma simt singura uneori.
Prieteni sunt alaturi de tine o anumita peroada, daca ajungi sa depinzi de ei nu o sa stii cum sa te descurci in anumite situatii singura.Trebuie sa iti petreci timp de unul singur, e chiar benefic, daca stai mereu in prezenta altor persoane ii vei copia, o sa doresti sa fi ca ei, asta nu te ajuta sa iti dezvolti personalitatea.
Prieteniile nu dureaza mult timp, eu avem vreo 20, si m-am trezit singura, si să-ți spun sincer la inceput eram la fel ca tine, nu puteam sa merg nici in magazin fara sa fiu insotita, si dupa m-am acumodat si am avut mai mult timp sa-mi planific ceea ce doresc sa fac in continuare.Iti recomand sa profiti de acest timp până o să-ți faci altii, iar cei care profita si nu tin la tine lasă-i deoparte, pentru ca nu te ajuta cu nimic ca ii ai langa tine.

| AGirlWithDreams a răspuns:

Te cred, si eu tind sa fiu prea buna cu toate persoanele din jurul meu fara sa mai tin seama de faptul ca unele dintre ele pe la spate ma fac in fel si chip si in fata imi par cele mai bune prietene. Stiu... poate ca par fraiera, poate par intr-un.fel folosita, dar asta sunt eu. Imi place sa ajut oamenii, cu riscul de a fi considerata prea fraiera. Si eu am incercat sa ma schimb dar nu am. putut, tine de personalitatea mea. Asa si tu...nu cred ca te poti schimba, si hai sa iti mai spun ceva...nici nu merita. Nimeni nu merita sa te schimbi pentru el. Fii tu si atat! :*

| Canalaş_Criss_1996 a răspuns:

Eu sunt mai nebunatica.ce gandesc asta spun, putem sa ne imprietenom sa imi vezi caracterul si poate o sa iti placa...

| arva a răspuns:

Salut miruna. eu nu ma comport frumos cu toata lumea asa ca hai sa ne inprietenim poate inveti ceva se la mine