Să ştii că nu e mare filozofie sexul oral, e normal. Nu îţi fie frică să îi faci, s-ar putea să îţi placă şi ţie la un momentdat. În legătură cu cealaltă parte...dovedeşte-i că îl iubeşti, fă-i o surpriză, şi vorbeşte cu părinţii lui, spune-le că acea fată e doar geloasă şi că nu trebuie să o creadă. Demonstrează-le că eşti bună pentru el. De exemplu, propune-i iubitului tău o cină... tu, el şi părinţii lui. Adu-i mamei sale un buchet de flori, iar tatălui o sticlă de vin. Dă-le ocazia să te cunoască.
Cum sa te puna la 15 ani sa faci sex oral? Mi se pare o nebunie si nu cred ca ar trebui sa accepti asa ceva. daca intr-adevar tine la tine si te respecta catusi de putin, sa aiba rabdare, sa astepte sa faci si tu 18 ani si dupa aceea o sa va incepeti viata sexuala, intai cu sex normal si apoi, cand o veni vremea cu sex oral.
Te sfatuiesc sa nu accepti compromisuri de genul asta, fiindca un baiat care iubeste o femeie n-o foloseste. Sexul oral are farmec doar in cadrul unei relatii sexuale implinite, reciproce, cand amandoi partenerii si-l doresc foarte tare si ambii se simt satisfacuti de acest contact sexual. Daca tie ti-e chiar si un pic scarba, frica rusine, sau pur si simplu nu ai chef, nu ar trebui sa-ti ceara sex oral, iar adica iti cere, tu ar trebui sa intrerupi relatia imediat, fiindca e clar ca baiatul acela urmareste doar placerea lui personala, netinand cont de persoana ta.
La varsta de 15 ani, mi se pare cam absurd, dar daca asta vrei, e problema ta.Dovedeste-i ca il iubesti cu adevarat si ca ai face orice pentru el.Incearca sa discuti cu parinti sai si sa le explici ca tu nu esti asa cum a spus colega ta.
Astea da probleme, ce sa mi spunem. Sexul oral chiar este o problema. Cat ai zis ca ai? 15 ani? de ce nu mai astepti sa cresti putin inainte sa te gandesti la casatorie, fuga si alte chestii de genul celor care normal ne lovim de ele mai tarziu in viata.
Asta este sfatul meu, concentreaza-te pe ceva mai important in viata la 15 ani.